ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Flytter vaksineringen: - Jobber med alternative lokaler

Drammenshallen skal frigjøres til fysisk aktivitet igjen fra skolestart i august.


Redaksjonen

 04.05.21, kl. 09:42
 15.05.21, kl. 14:35


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Det er foreløpig uklart hvor lenge vaksineringen vil pågå, men det må påregnes at den pågår en stund utover høsten. Drammen kommune jobber derfor med å finne alternative lokaler til vaksineringen, slik at Drammenshallen kan frigjøres til fysisk aktivitet igjen fra skolestarten i august, opplyser kommunen tirsdag.

Gjennom sommeren vil imidlertid vaksineringen foregå som nå, i Drammenshallen. Og bare der.

- Det forventes en stadig økning i leveransene av vaksinedoser fremover. Det vil stille store krav til kommunens kapasitet å få satt alle vaksinedosene de nærmeste ukene og månedene. For å sikre at vaksineringen skjer mest mulig effektivt, blir det i tiden fremover kun vaksinering i Drammenshallen. Det eneste unntak er dem som har fått første vaksinedose og venter på dose nummer to. De som allerede har time til vaksinedose nummer to i Ebbestadhallen i Svelvik eller i samfunnshuset i Mjøndalen beholder sine avtaler der, uttaler kommunen.

- I tiden fremover forventer vi store mengder med vaksiner. Vi trenger derfor å være på et sted der vi får jobben unna, til det beste for innbyggerne som venter på vaksine. I Drammenshallen klarer vi å ta unna det store antallet vaksiner som vi forventer å få fremover, sier Madli Indseth som er virksomhetsleder for Medisinskfaglig virksomhet i Drammen kommune.

I Drammenshallen er det mulig å vaksinere tre ganger så mange innbyggere i timen som det er kapasitet til i Ebbestadhallen og samfunnshuset i Mjøndalen, ifølge kommunen.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE