ANNONSE

FOTO: DNT DRAMMEN OG OMEGN

Inviterer til gratis julefeiring for ensomme og vanskeligstilte

Anne Nymoen Jensen og Sven Helgevold er vertskap for Eiksetra turisthytte, og i år ønsker de å invitere 40 fremmede til gratis julefeiring med alt inkludert.


Benedicte Haugaard

 03.12.18, kl. 09:23
 13.12.18, kl. 15:43


ANNONSE
ANNONSE

 

LIER: Å invitere til gratis julefeiringer ser ut til å ha blitt en positiv trend i drammensdistriktet, og det er flere som går i Svelvik-restauranten «Dreggens» fotspor. En av disse er eierne av turisthytta på Eiksetra.

Disse har allerede fått inn over 25.000 kroner gjennom innsamlingsnettstedet Spleis, og det kun på seks dager. Dette betyr at de kan kjøpe inn mat, drikke og gaver til 40 personer. I tillegg til dette tilbys du som festdeltaker transport fra Drammen og Lier, tur-retur. 

- Vi på Eiksetra turisthytte ønsker å skape en minnerik julaften med god hjemmelaget julemat, masse mennesker, gode historier og god stemning i idylliske omgivelser. Pengene går til innkjøp av mat, drikke, gaver og transport, opplyser Anne Nymoe Jensen på innsamlingsnettstedet.

ARRANGØRER: Sven Helgevold og Anne Nymoen Jensen åpner dørene på julaften. (FOTO: PRIVAT)

Inviterer til minnerik julaften

Jensen er klar over at ikke alle har det like fint i jula, og det er disse menneskene hun tenkte på når hun opprettet innsamlingsaksjonen.

- Det er mange som sitter alene på julekvelden av forskjellige grunner, eller ikke har muligheten til å feire jul. Dette vil vi endre på. Når vi først har denne fine hytta med masse plass, vil vi veldig gjerne bidra til skape en fin og minnerik julefeiring og feire den med mange fine folk.

Stor giverglede

118 mennesker og bedrifter har samlet inn totalt 25.560 kroner, og på listen over givere finner vi blant annet NSB, Kontorhuset og Åskollen barnehage.

Arrangementet varer fra 17-21 på selveste julaften, og Jensen serverer både ribbe, medisterkaker, julepølser og pinnekjøtt - med alt av tilbehør. Arrangementet er selvfølgelig alkoholfritt, og dørene er åpne for alle - så lenge de melder seg på i forveien. 

LES OGSÅ: Dreggen tilbyr gratis og alkoholfri julefeiring


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE