ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Inviterer til gratisfestival for brett og freeski i Aronsløypa

9. februar inviteres hele familien til Drammen Skisenter når «Pur Vinterglede» går av stabelen for første gang i Drammen.


Alexander Jansen

 30.01.19, kl. 23:47
 15.02.19, kl. 17:24


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Pur Vinterglede bygger på Burton Mountain Festival, en turnéfestival som har blitt arrangert de siste fem årene i vintersportanlegg over hele landet.

I år har festivalen skiftet navn til «Pur Vinterglede», etter at Helly Hansen har gått inn som samarbeidspartner for å løfte fokuset på freeski.

- Vi er stolte av å kunne presentere Helly Hansen som ny partner i festivalen. Helly Hansen vil være tilstede med kompetanse og innhold for freeski-kjørerne, på lik linje med Burton sitt bidrag til snowboarderne, forteller Jan Erik de Lange Gullaksen i Fast Forward Management & Event, som er selskapet som står bak festivalkonseptet sammen med JCP Arena.

Han forteller at planen er å etablere festivalen som en tradisjon også i Drammen. Drammen Skisenter gleder seg over å kunne invitere til festivalen.

- Det er viktig for oss at dette er et lavterskeltilbud som også har mange publikumsaktiviteter, forteller Alexander Olsen i Drammen Skisenter.

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Festivalen har primært et fokus på barn og ungdom, og inneholder aktiviteter innen ski og snowboard for alle aldersgrupper.

- Deltagelsen er gratis for alle med kule premier og giveaways til store og små. Det er publikumsaktiviteter, kul musikk, matservering og mye mer gjennom hele dagen. Barna får også diplom med bilde fra opplevelsen, forteller Gullaksen.

Forøvrig vil det bli servert lokal mat med sunt fokus fra drammensområdet, og arrangeres radiokaste-konkurranse for både damer og herrer. Radiokanalen P5 Hits er også tilstede i bakken og sørger for god stemning denne lørdagen.

Dette skjer i bakken

Burton Riglet Park for 2-7 år: En innovativ og morsom aktivitet for alle barn som ønsker å prøve snowboard i trygge omgivelser. Lån av gratis utstyr og veiledning fra Burton-crew. Diplom med bilde til alle barn som prøver.

Junior Jam for både ski og snowboard, 8-12 år:
Liten intim slopestyle arena, tilrettelagt for alle nivåer. 100 første skikjørere får kul Helly Hansen t-shirt. 100 første brettkjørere får kul Burton Junior t-shirt!

Kreativ Rail Jam Session, 12-15 år: Kule premier fra Helly Hansen + partnere!

Det blir også delt ut pokaler skikjørere og snowboardere som utmerker seg på en positiv måte (dagens kompis, dagens tryning, dagens triks, beste utvikling osv).

Les mer om arrangementet her.

LES OGSÅ: Luftig og lekent i Aron


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE