ANNONSE

FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

Raidet forhandler: Brøt seg inn i 12 biler og stjal den siste

Politiet gjorde torsdag morgen undersøkelser hos Toyota Funnemark etter at et titalls biler skal være brutt opp i løpet av uken.


Alexander Jansen

 08.11.18, kl. 09:43
 11.11.18, kl. 13:36

Roy Hansen


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Natt til tirsdag opplevde Toyota Funnemark at to biler hadde blitt brutt opp. Natt til i dag hadde ytterligere 10 biler blitt utsatt for innbrudd og herværk.

Det opplyser politiet torsdag morgen. Politiet fikk melding om hendelsen i morgentimene. 

Ifølge politiet er det gjort innbrudd i totalt 12 kundebiler på stedet. Vinduene er knust på flesteparten. 

Stjal bil og kjørte ut

I tillegg til bilene det ble begått innnbrudd i, ble en bil stjålet. Denne ble ifølge politiet funnet igjen natt til torsdag, da den hadde kjørt ut i Meierigata i Hokksund. 

Omstendighetene rundt innbruddene er foreløpig ukjente, men politiet har gjennomført åstedsundersøkelser. Det er foreløpig uklart om tyvene er fanget av kameraovervåking.

Det er også funnet en haug med klær og andre gjenstander som trolig er dumpet av innbruddstyvene. Dette har politiet tatt med seg for å sikre eventuelle spor.

- Politiet ønsker tips på 02800, opplyser operasjonssentralen.

Koster mye

De til sammen 12 bilene som har fått sideruten ødelagt og delvis ødelagte konsoller, vil koste Funnemark mye penger. Flere av bilene var nemlig ansattes eller egne bruktbiler som sto parkert på uteområdet. 

Men det er også en del biler som tilhører kunder, og Jørn Moen regner med at det blir en diskusjon om hvem som skal betale egenandelen. 

- Vi opplyser om at folk parkerer her på egen ansvar, sier han til Eikernytt.no.

Han håper situasjonen bedrer seg når de får bygget det nye anlegget. Byggestart er utsatt til april neste år. Da blir det snakk om inngjerding av hele området og bommer for å holde uvedkommende borte.

LES OGSÅ: Tre BMW-innbrudd på en måned

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE