ANNONSE

ALLE FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

Indisk restaurant flytter inn i «Mo's Ember»-lokalene

«Bombay bar og grill» flytter inn i lokalene langs elvebredden. Planen er åpning allerede før jul.


Benedicte Haugaard

 02.11.18, kl. 09:46
 08.11.18, kl. 18:12


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dersom du trodde drammenserne var mettet på indisk mat, tok du feil. Neste måned håper nemlig byens sjette indiske restaurant på å få flytte inn i lokalene til tidligere «Mo's Ember grill og vinhus», skriver 

Det er «Bombay bar og grill» som flytter inn i murbygget langs elvebredden, og skal vi tro huseier Roar Bakke har de nye leietakerne siklet på lokalene helt siden forrige leietakers konkursbegjæring ble kjent.

- Vi hadde tre interessenter fra det øyeblikket konkursbegjæringen ble sendt inn. Det ene alternativet var et asiatisk konsept, og det andre var en landsdekkende barkjede. Vi landet på «Bombay bar og grill» og er veldig fornøyd med det, sier Bakke.

På spørsmål om han er bekymret for at det blir for mange indiske restauranter i byen, svarer han overbevisende at han har stor tro på konseptet.

- «Mo's Ember» klarte å få inn ni millioner på under ett år, så jeg tror den typen eksotisk konsept kan fungere bra her. De som skal drive «Bombay» har erfaring fra oppstartsfasen til Taj Mahal, noe som er en av grunnene til at vi valgte nettopp disse, sier Bakke.

OVERTAR: «Mo's Ember» blir historie når «Bombay» flytter inn.

Tror på Bragernes strand

Bakke mener aksen i retning det nye sykehuset på Brakerøya kommer til å bli mer populær i tiden fremover, og mener beliggenheten er perfekt.

- Det foregår en voldsom nyetablering mellom Bragernes torg og Brakerøya, og det er snart tid for nyinnflytting i mange nye leiligheter. Kjøpegruppen er større her enn noensinne, og jeg tror et slikt konsept kan fungere godt i strandsonen.

Han legger til at restauranttilbudet i Drammen har bedret seg drastisk de siste to-tre årene, og mener en god restaurant kan fungere like godt utenfor sentrum, som midt på torget.

LES OGSÅ: Safran byr på indisk kjøkken og selvbrygget øl

UTSIKT: «Bombays» gjester får nydelig utsikt over Drammenselva.

Venter på bevilling

Daglig leder og eier av «Bombay», Halil Kilinc, er svært fornøyd med lokalene. Kjøkkenet og kullgrillene er tilpasset det nye konseptet, og alt av ventilasjon og tekniske løsninger er i topp moderne standard. 

Det er med andre ord lite oppussing som skal til, annet enn å legge til noen autensiste effekter i interiøret. Og hvis alt går som planlagt, ser «Bombay bar og grill» dagens lys allerede i desember.

- Vi har allerede sendt inn papirer til Drammen kommune, og er klar til å åpne uken etter vi får bevillingen godkjent. Men kjenner jeg kommunen rett drøyer de vel til januar på grunn av ferieavvikling i julen, sier Kilinc. 

LES OGSÅ: Satser på norsk fredagstaco i hjertet av Drammen

UTESERVERING: Den nye innehaveren synes utsikten og uteserveringen er det beste med lokalene.

Vil skille seg ut

Han gleder seg til å invitere drammenserne til en helt ny indisk opplevelse, og ønsker å utvide menyen.

- Hos oss får du tradisjonelle, indiske retter, men også mye grillet kjøtt og fisk. Det er for mange indiske restauranter i byen, så vi må skille oss ut. Heldigvis har ingen andre uteservering og utsikt mot elva. Det er et fint bygg med særpreg.

Kilinc sier de ønsker å ta med seg noen av favorittrettene fra «Mo's Ember» videre om de får tillatelse til det. 

Det var 
Drammens Tidende som først omtalte saken.

LES OGSÅ: Fra Taj Mahal til Aroma India og tilbake igjen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE