ANNONSE

ENGENE: Skal vi tro direktøren i Rekom vil Heidi's Bier Bar åpne dørene i Engene «hvert øyeblikk».
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Heidi's Bier Bar: - Det blir åpning i Drammen!

Den populære, afterski-pregede ølbaren hadde planer om å åpne i Drammen på tampen av 2016. Nå ser det omsider ut til å bli en realitet.


Benedicte Haugaard

 24.09.18, kl. 09:07
 12.10.18, kl. 19:20


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: «Heidi's Bier Bar» er et velprøvd konsept over hele Skandinavia, blant annet i Oslo, og når de finner veien til Drammen blir det den 15. baren i rekka.

Planen var å åpne før jul i 2016, men direktøren i det danske utelivselskapet Rekom, Frederik Mygind, sier de møtte på noen utfordringer underveis.

Det har vært noen utfordringer i prosessen vedrørende lokalets godkjennelser i forhold til kommunens arkiv og arbeidstilsyn, men nå er alt annet godkjent, og så fort bevillingen er godkjent vil vi være på plass uttaler Mygind.

Hemmelighetsfull

På spørsmål om når drammenserne får slippe inn dørene på lokalene i Engene, svarer Mygind hemmelighetsfullt.

- Det blir åpning i Drammen, 100 prosent sikkert. Vi er snart klare for å løfte sløret for når det blir.

Bilderesultat for heidis bier barDRØMMEJOBBEN?
Som ansatt i Heidi's Bier Bar får du lov til å danse på bordene. (FOTO: HEIDI'S BIER BAR)

Over 100 søknader

Høsten 2016 utlyste ølbaren flere stillinger, blant annet jobben som Heidi og Anton, baransatte og servitører utkledd i lederhosen, dansende på bordene. 

- Vi har fått veldig mange søknader. Godt over 100 siden vi første gang annonserte åpningen. Det har vært en positiv opplevelse!

Men det er ikke Morten Malmo og Steffen Allen som tidligere stod i bresjen for åpningen i Drammen, som får ansvaret for å bemanne det nye utestedet i Drammen. 

- Det er et annet team som kommer å drive Heidi's Bier Bar Drammen. Morten og Steffen jobber fortsatt for konsernet, men i andre byer, sier Rekom-sjefen.

Voksent klientell

Heidi's har funnet og pusset opp de perfekte lokalene i Drammen, bare et husnummer bortenfor nattklubben «The Box» i Engene - mellom Kirkens Bymisjon og Yaya's.

Det nye barkonseptet er forøvrig tiltenkt et noe mer voksent klientell enn hos nattklubb-naboen, og vil også få høyere aldersgrense. 

- Det blir en perfekt blanding av norsk afterski og tysk oktoberfest, dansing på bordene, bredt ølsortiment og moderne populærmusikk med hits og slagere, uttalte markedssjef Morten Malmo til DRM24 i 2016.

LES OGSÅ: Satser på norsk fredagstaco i hjertet av Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE