ANNONSE

Har frigitt navnet på de omkomne etter ulykken i Danmark

Det var 34 år gamle Kim André Nielsen og hans åtte år gamle sønn Benjamin Sørvang Niesen fra Hokksund som mistet livet lørdag.


Roy Hansen

 09.07.19, kl. 16:10
 19.07.19, kl. 13:12


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Etter samråd med familien og dansk politi offentliggjøres navnet på de to omkomne etter trafikkulykken i Danmark 6. juni, der en personbil med fire personer ble truffet av et lokaltog.

Det var den snart 8 år gamle Benjamin Sørvang Nielsen og hans far den 34 år gamle Kim André Nielsen fra Hokksund som omkom i ulykken. 34-åringen er fra Mjøndalen, men bodde i Hokksund sammen med kone og to barn.

Det er dansk politi som etterforsker saken, og som har pårørendekontakt med familien.

Østjyllands Politi har bedt Sør-Øst politidistrikt å videreformidle at dansk politi ikke ønsker å uttale seg ytterligere om ulykken, så lenge Havarikommissionen er i gang med sitt arbeid.

LES OGSÅ: Kommunen etablerer kriseteam etter dødsulykken

Fotballspiller

Steinberg IF melder på sine Facebooksider at Kim André Nielsen igjen var klar for å spille for klubben. Dette skjedde så sent som 1. juli i år.

34-åringen har vært en kjent skikkelse i lokalfotballen gjennom mange år.

12227737_10153641595867209_20256543471434265_n.jpgFOTO: PRIVAT

Åpner kirken

Haug kirke holder åpent mellom kl. 12.00 og 20.00 tirsdag og onsdag for å være et tilbud til de som er berørt av den tragiske ulykken, og ta imot sørgende.

Det vil legges frem ark og tegnesaker i kirken, og det blir mulighet for å tenne lys.

- Dette er et tilbud til alle som kjente de omkomne, som naboer, kollegaer og klassekamerater. Vi har lagt opp til at dette skal være et barnevennlig samlingspunkt med noen aktiviteter for barna. Andre kan bare komme og tenne et lys, snakke samme eller bare sitte stille, sier Anne-Jorun Bakken fra kirken.

Kommunelege Einar Braaten kalte inn medlemmene av kriseteamet søndag for å planlegge hva som skal skje når familien kommer tilbake til Øvre Eiker sammen med andre pårørende.

LES OGSÅ: 
Buskerud-familie omkom i trafikkulykke i Danmark


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE