ANNONSE

KICK-OFF: Her fra Strømsgodsets årlige familie-arrangement på kjøpesenteret.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Strømsgodset og Gulskogen Senter forlenger kontrakten

Strømsgodset og Gulskogen senter viderefører samarbeidet sitt i to nye år. Sammen skal de fortsette å investere i breddefotballen i bydelen og Drammen’s regionen.


Redaksjonen

 07.02.18, kl. 21:57
 16.02.18, kl. 23:33


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Godset skaper uforglemmelige idrettsopplevelser for barn og unge på Gulskogen og i Drammen. De har et stort samfunnsengasjement og viser hva ekte kjærlighet til bydelen betyr i praksis. Det er en glede for oss å støtte opp om arbeidet, sier Elisabeth Lohk, senterleder på Gulskogen Shopping Center.

Får møte lokale helter

I avtalen skal senteret fortsette å støtte Godset økonomisk. Sammen skal de også arrangere sportsaktiviteter, events og opplevelser for barn og unge utover året.

- På disse arrangementene skal barna få gode opplevelser med fotballen. De får også møte sine lokale helter i Godset, som er stort for mange, enten de spiller fotball selv, eller heier på sitt favorittlag, sier Lohk.

Neste mulighet er familie-kickoff på senteret 14. mars, der fotballaget stiller med alle sine spillere og trenere, samt mange spennende aktiviteter.

LES OGSÅ: Barnas store Godset-happening

Midt i Godset-land

Både fotballklubben og senteret har sterk tilknytning til Gulskogen.

- Gulskogen ligger jo midt i hjertet av Strømsgodset-land, og senteret er en naturlig samarbeidspartner for oss. Sammen skaper vi sportslige møteplasser og aktiviteter for innbyggerne i bydelen og drammensregionen, sier Rune Marthinsen, markedssjef i Strømsgodset.

Han er glad for at samarbeidet med senteret videreføres. 

- Vi gleder oss stort til å sette i gang med arbeidet, uttaler Marthinsen.

Se video fra Godset-kickoff på Gulskogen her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE