ANNONSE

TILBAKE: Siv-Lene Jakobsen og de tre andre ansatte på Gulating på Gulskogen får beholde jobbene.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Gulating gjenåpner ølutsalget på Gulskogen

Tilbehørsbutikken innen mote ON:U må stenge dørene etter en vanskelig start. Det åpner dørene for Gulating, som måtte legge ned driften grunnet setningsskadene på senteret.


Alexander Jansen

 04.01.19, kl. 10:43
 11.01.19, kl. 21:56


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: ON:U på Gulskogen avslutter butikkdriften i løpet av februar. Samtidig tar Gulating over.

- Dette er en beslutning eierne av kjeden har tatt i forbindelse med at det har vært vanskelig å starte et nytt konsept og kjede i denne bransjen. Det er synd med tanke på den ideen med konseptet og den fine butikken som ble etablert her på Gulskogen. De ansatte har gjort en stor innsats for å lykkes, uttaler senterleder Elisabeth Lohk til DRM24.

LEGGER NED:
ON:U i 1. etasje.

De ledige lokalene i 1. etasje etter tilbehørs- og motebutikken, gjør det mulig for Gulating å reåpne butikken på Gulskogen, noe Lohk ser frem til.

Alle de fire ansatte ved ølutsalget får dermed beholde jobbene sine. 

- Det blir kjempebra. Vi har fått masse henvendelser fra gamle kunder som lurer på hva som skjer, og nå går vi bare og venter, forteller butikksjef Rune Ottersen til DRM24. 

Han er også glad for den nye plasseringen, som ligger rett ved den nye hovedinngangen mens den andre delen av senteret er stengt for renovering.

Når det gjelder Toys R US og BR leker holder butikkene inntil videre åpent, da det fortsatt er en uavklart sitasjon etter at eierselskapet gikk konkurs i slutten av desember.

LES OGSÅ: Reåpner nok en Gulskogen-butikk etter stengingen
LES OGSÅ: Gulskogen stenger deler av senteret grunnet setningsskader


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE