ANNONSE

SAMLOKALISERER: Mellomlederne Jan-Erling Kristiansen(t.v.) og Eeva-Leena Muurman Holm, styreleder Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning, mellomleder Hanne Bakken, daglig leder Erik Gabrielsen og mellomleder Janicke Langford.
FOTO: GODT SAGT

Godt Sagt inntar gågata med ny toppledelse

Neste måned flytter det som en gang var Siteman, Catapult Film og Godt Sagt inn under samme tak i enden av gågata.


Redaksjonen

 29.01.19, kl. 15:58
 07.02.19, kl. 14:33


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det opplyser Godt Sagt i en pressemelding tirsdag. I tillegg opplyses det at Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning har gått inn som ny styreleder, mens Erik Gabrielsen tar over som daglig leder etter Bjørnar Boldvik.

Det var høsten 2017 at kommunikasjonsbyrået Godt Sagt kommunikasjon, med avdelinger i Drammen og Kongsberg, slo seg sammen med det digitale byrået Siteman i Mjøndalen og filmselskapet Catapult film på Strømsø i Drammen. Det nye selskapet; Godt Sagt AS, ble dermed ett av de største kommunikasjonsbyråene på Østlandet utenfor Oslo.

- Får full effekt

Byrået, som nå teller 47 ansatte, samlokaliserer seg i neste måned i felles og nyopussede lokaler i enden av gågata i Drammen; nærmere bestemt Nedre Storgate 15-17 på Bragernes. Selskapet ønsker imidlertid å beholde fotfestet i Kongsberg og opprettholder derfor avdelingskontoret der.

– Vi gleder oss veldig til å flytte sammen. Samlokaliseringen midt i det største rådgiverstrøket i Drammen vil gi oss full effekt av fusjonen. Nå kan vi levere alt fra nettsider, foto, reklame, design og merkevarebygging via film og sosiale medier til kommunikasjonsplaner og mediestrategier fra ett og samme kommunikasjonshus, sier Erik Gabrielsen.

Gabrielsen har over 20 års erfaring i reklame- og kommunikasjonsbransjen blant annet som daglig leder og medeier i Tibe.

– Samtidig vil det gi oss gode muligheter til å nå målet om å bli det ledende digitale kommunikasjonsbyrået i vår region, og vi skal også konkurrere med byråene i Oslo-området om oppdrag der. Vi ønsker dessuten å være en pådriver for utvikling av både Drammen by og den nye storkommunen.

NY FASADE: Det er de tidligere lokalene til advokatselskapet Svensson Nøkleby i Nedre Storgate 15-17 som Godt Sagt AS nå tar over. Kommunikasjonsbyrået skal leie hele 2. etasje på nærmere 1.000 kvadratmeter. (ILLUSTRASJON: DRMA/B&B)

- Profesjonell styreleder

Den nye styrelederen i Godt Sagt AS; Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning, er svært fornøyd med selskapets utvikling.

– I forbindelse med fusjon er ofte en av målsettingene stordriftsfordeler som resulterer i nedbemanning på grunn av overlappende stillinger. Godt Sagt har i stedet økt staben, tilrettelagt for et bredt tilbud til kundene og tjent penger i et fusjonsår. Og et driftsresultat på 2,9 millioner kroner i 2018 er absolutt akseptabelt, sier Larsen-Nyhus Haaning.

Haaning ble engasjert som ny styreleder like før jul i fjor, og har lang erfaring fra forretningsutvikling og styrearbeid. I fjor sluttet hun som daglig leder i Trysilhus Omnibo for å starte opp sitt eget firma; Haaning Styre- og lederkompetanse AS, der Haaning skal drive som innleid konsulent ved siden av en portefølje styreverv. 

– Etter fusjonen av de tre selskapene hadde vi et sterkt behov for å knytte til oss en profesjonell styreleder som kan være med på å videreutvikle selskapet. I tillegg har vi forsterket lederteamet med fem faglig dyktige mellomledere fra egne rekker, opplyser Gabrielsen.

Han legger til at Godt Sagt også tar sikte på et utstrakt samarbeid med andre fagmiljø og utdanningsinstitusjoner som Universitetet Sørøst-Norge og Danvik Folkehøgskole.

LES OGSÅ:Bill. merk: Vil kjøpe 2.000 kvadratmeter på Strømsø


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE