ANNONSE

TRIBUNEKULTUR: - Tribunearrangementer er noe mange jobber med uke inn og uke ut, år etter år for å lage best mulig stemning på stadion i form av bannere, pyroteknikk, flagg og mosaikk show, uttaler Godsetunionen.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Godsetunionen: Ja til bluss og pyro på tribunen

Deltar i protestaksjon mot NFF: - Godsetunionen står sammen med supporter-Norge, melder de i en pressemelding mandag kveld.


Alexander Jansen

 04.11.19, kl. 21:55
 08.11.19, kl. 11:26


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Norsk supporterallianse og supporterklubbene har sett seg lei av NFFs propaganda og «anti tribuneliv». Derfor har det blitt satt igang en protestaksjon mot NFFs retningslinjer på stadion, uttaler supporterklubben.

- GodsetUnionen står på lik linje med resten av supporter-Norge. Vi er med på en stor protestaksjon mot NFF som ble gjennomført mot Rosenborg fredag 1. november. Aksjonen går ut på at vi (NSA og supporterklubbene) ønsker at NFF går i dialog med supporterne nå, uttaler klubben videre.

Godsetunionen skriver også at kronerulling er iverksatt for å nedbetale eventuelle bøter fra tidligere og fremtidige tifo-arrangementer.

- Vi ønsker alle lovlige arrangementer på våre supportertribuner som vi kan leve med uten å måtte betale skyhøye bøter og risikere å bli anmeldt. Vi ønsker ingen form for maskering, men for å få til det må regelverket hos NFF endres.

GU uttaler videre at de  naturligvis ikke støtter at ting blir kastet på banen.

LES HELE PRESSEMELDINGEN HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE