ANNONSE

KLIPPET SNORA: Gulskogen-gutt og butikksjef Jon Roger Evensen kunne glede seg over å ta fatt på drømmejobben torsdag.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Gjenåpnet Meny på Gulskogen: - Den mest moderne i området

Kunder og ansatte smilte om kapp da butikken, bedre enn noensinne, omsider gjenåpnet nesten to år etter nedstengingen.


Alexander Jansen

 15.10.20, kl. 13:00
 26.10.20, kl. 15:26


ANNONSE
ANNONSE

 

GULSKOGEN: For det var ingen tvil om at det var Meny som var i fokus da Gulskogen markerte den offisielle gjenåpningen av senteret torsdag.

Spesielt inviterte gjester var på plass, og de første kundene fikk både roser, kaffe og marsipankake når de ankom butikken på rød løper.

_A1I0274.jpg
- Dette blir den mest moderne dagligvarebutikken i området, sa butikksjef Jon Roger Evensen da han klippet snora klokken 10.00 og de første kundene kunne ta for seg i den splitter nye butikken. 

Forøvrig har også hurtigmatkjeden Big Bite, Mester Grønn og Apotek1 åpnet nye butikker ved hovedinngangen på Gulskogen i disse dager. 

- Meny har vært savnet og det er vanvittig deilig at de endelig er tilbake. I dag har både vi og kundene god grunn til å være fornøyde, det har blitt en kjempeflott butikk. sa senterleder Elisabeth Lohk til DRM24 etter at formalitetene var unnagjort. 

_A1I0346.jpgNYTT OG FLOTT: Meny har lett adkomst like innenfor hovedinngangen, og det strømmet på med kunder etter åpningen torsdag.

Tredje generasjon Gulskogen-ansatt

Og for butikksjef Jon Roger Evensen er ikke Gulskogen-senteret noe ubeskrevet blad, til tross for at selve butikken er splitter ny.

Han er nemlig intet mindre enn tredje generasjon i familien som jobber på senteret. Moren hans jobbet på senteret i mer enn 40 år, sist som butikksjef hos Princesss - og som om ikke det var nok, jobbet faktisk også bestemoren til Evensen i en butikk på senteret.

- Det er som å komme hjem, sa Evensen, som har jobbet på senteret siden 1994.

_R2I0294_komp.jpg
Med seg på laget har Jon Roger Kjetil Samnøy, som jobbet på Meny Gulskogen før den ble stengt. Han blir igjen kjøttsjef, og er savnet av lokalbefolkningen.

Samnøy er også den eneste av de opprinnelig butikkansatte ved Meny Gulskogen som søkte da stillingene ble utlyst på nytt. De andre har funnet seg til rette i andre Meny-butikker og i andre jobber. Tilsammen er det 32 ansatte på Meny Gulskogen.

mg0463kompred2.jpgFERSKVARESJEFEN: Kjetil Samnøy, her fra en tidligere anledning i den gamle butikken.

LES OGSÅ: Gulskogen klare for full gjenåpning: - Stolte og glade!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE