ANNONSE

FORNØYD: 15. november så Los Tacos Drammen dagens lys, og administrerende direktør Ørnulf Bagle er fornøyd med veksten her.
ALLE FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

Satser hardt i Drammen med «taco-app»

- App er fremtiden, sier administrerende direktør av Los Tacos, Ørnulf Bagle, mens han viser frem et av firmaets mest betydningsfulle investeringer. Ifølge han er app et verktøy alle restaurantkjeder bør ha.


Benedicte Haugaard

 07.02.19, kl. 09:27
 15.02.19, kl. 17:24


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: På landsbasis har Los Tacos-appen hatt litt i underkant av 7000 nedlastninger, og Ørnulf Bagle er fornøyd med det han omtaler som en forsiktig suksess.

Appen har ligget på markedet i drøyt to uker, og poenget er å gjøre take-away konseptet enklere - spesielt for de som bor og jobber i byen.

- Her legger du inn en bestilling og oppgir det klokkeslettet du ønsker at maten skal ligge klar, så møter du opp og får en fersk og varm burrito rett fra kjøkkenet, sier Bagle. 

Ikke bare app

Men det er viktig for den administrerende direktøren å understreke at appen ikke er nødvendig for bestillinger i restauranten, slik det har blitt flere steder i Oslo. 

- Det er synd hvis folk tror man må ha appen for å bestille mat her, for slik er det jo ikke. Appen er lagt opp mot take-away, på lik måte som Just-Eat og Foodora.

Ørnulf Bagle mener app er fremtiden, og beskriver investeringen som en av de hyggeligste firmaet har gjort så langt.

- Vi har høye mål og ambisjoner, så dette er en kostnad vi måtte ta. Alt vi gjør går gjennom telefonen. Vi handler mat, kjøper kinobilletter, takeaway, klær. App er fremtiden, og vi må være på den platformen. Alle kjeder bør ha app.

Los Tacos åpnet dørene i Drammen 15. november, og Bagle er fullstendig klar over at restaurantens suksess kan komme av at de fortsatt er i nyhetens interesse.

- Vi er nødt til å brette opp ermene og begynne å jobbe. Vi må holde oss interessante, og dette er en kul måte å gjøre det på. 

Kan stenge appen

Bagle sier appen er spesielt populær rundt lunsjtider på hverdagene, men også når drammenserne ønsker seg nattmat på vei hjem fra byen.

- Vi har en knapp som gjør det mulig å stenge all bestilling i appen hvis det blir for mye pågang. Vi kan rett og slett ikke ha den åpen klokken 02 natt til søndag. Hvis vi stenger den så er det fordi vi ønsker det beste for kunden, og noen ganger kan det være å stille seg i kø.

Det er ingen tvil om at drammenserne er glad i taco, men er de like begeistret for app?

NYHET: Administrerende direktør, Ørnulf Bagle, mener app er en viktig del av det å holde seg interessant.

- Trenger ikke app i Drammen

- App er nok en god idé på sikt, men jeg tror flere restauranter i Drammen må kaste seg på bølgen for at det skal få noen effekt. Drammen er en liten by, og jeg tror vi trives best med å handle i kassa, sier Tommy Tran.

Han besøker Los Tacos med tre venninner, men ingen av de har lastet ned appen. De er enige i at det skal en del til for at folk laster ned en app for hver restaurant og butikk de bruker penger i.

- Men så bruker man jo telefonen til alt, så det er sikkert fint i fremtiden. Jeg tror apper kan bidra til at flere yngre spiser ute, spesielt hvis det finnes noen gode tilbud i appen, sier Silje Wines.

Enkelt og billig

Og de vet hva som skal til for å oppnå app-suksess.

- For meg er det viktig at den er lett tilgjengelig, lett å bruke, og at det er lett å få tak i maten. Jeg vil heller ha det lettvint, enn å få rabatter, men sier jo så klart ikke nei til begge deler, sier Silje.

For Tommy er det tilbudene som lokker. Det tror han gjelder mange i byen vår, ettersom høgskolen har fått universitetsstatus og flere studenter.

- Drammen har blitt en studentby, og vi er mange som lever på budsjett. Jeg tror restaurantene er avhengig av å dele ut studentrabatter eller klippekort om man vil trekke disse kundene.

BETALER MED KORT: Silje Wines, Tommy Tran, Brooke Deker og Ira Koivusalo bruker sjeldent app når de handler mat. 

LES OGSÅ: Feirer 120 år med lokalt eierskap på Strømsø


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE