ANNONSE

FULLT HUS: Kinosjef Steinar Johansen og resten av de ansatte ved KinoCity hadde mye å gjøre under helgas visninger.
ALLE ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Solgte 6.500 billetter på «Den store kinodagen»

Med visninger hele natta og 50 prosent rabatt på alle billetter ble det som vanlig storinnrykk på Drammen kino i helga.


Benedicte Haugaard

 05.11.18, kl. 13:58
 13.11.18, kl. 09:42


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Regner vi med «Den store kinonatta» og midnattsvisningene inkludert «Ringenes Herre»-trilogien så lander vi på omkring 6.500 gjester totalt for kinodagen 3. november, sier personal - og markedssjef i KinoCity, Carl Henrik Eilertsen toil DRM24.

Men under arrangementet «Den store kinodagen» som gikk fra lørdag morgen til lørdag kveld var det altså 5.484 gjester innom, og Eilertsen er veldig fornøyd med oppmøtet.

Norsk film på topp

Ifølge Eilertsen var det jevnt i toppen over hvilke filmer som var mest populære, men den norske spillefilmen «Mordene i Kongo» slo an blant publikummet i Drammen.

I tillegg var «Bohemian Rhapsody» og «Kutoppen» populært. 

Hvor mange liter popcorn og baconsnacks kinokiosken solgte på lørdag er ifølge Eilertsen nærmest umulig å anslå, men det er ingen tvil om at det var nok å gjøre for de som var på jobb.

- Popcornmaskinen gikk for fullt i ett døgn, og varmeskapene måtte fylles på hele tiden. For å ikke snakke om all baconsnacksen! På en slik dag går det ekstra mye grunnet det høye besøket, forteller Eilertsen.

LUKSUS-KINO:
I sal 1 kan du bestille premiumseter. Perfekt for lengre filmer!

Ingen rekord

Men selv om KinoCity opplevde et skyhøyt antall publikummere, var det ingen besøksrekord som ble slått. 

- Det ble ingen ny rekord i besøk i år, men dette var en av de beste. Det var topp tre, og det tar vi med oss videre. Det viktigste er å sikre et solid kinoprogram for små og store, samtidig gi de en god kinoopplevelse. Ballongklovn og ansiktsmaler satte i mange smil på barna den lørdagen, og det gleder oss, sier Eilertsen.

LES OGSÅ: Tar kinoopplevelsen til nye høyder


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE