ANNONSE

FOTO: STATENS VEGVESEN

Full rulle på E134 Mjøndalen - Hokksund

Det er nå full trøkk på E134 Mjøndalen-Langebru fram mot åpningen til sommeren, fem måneder tidligere enn planlagt.


Redaksjonen

 26.03.20, kl. 11:32
 01.04.20, kl. 22:45


ANNONSE
ANNONSE

 

EIKER: Den 7,5 kilometer lange, høytrafikkerte strekningen gjennom Eikerbygdene skal få midtrekkverk, forbikjøringsfelt og vegbelysning. Derfor jobbes det nå intenst over hele linja, opplyser Statens Vegvesen i en pressemelding.

Det asfalteres på flere delstrekninger og graves og legges kilometervis med rør og kabler. Og strandpromenaden langs Drammenselva på nordsiden av E134 gjennom Mjøndalen er nå gjenåpnet for solhungrige og friskluftgispende eikværinger.

- Lokale entreprenører og Statens vegvesen sin byggherreorganisasjon holder hjulene i gang med de koronarestriksjoner vi er pålagt å følge. Det fungerer veldig bra selv med noe mindre bemanning enn vanlig, forteller SHA-rådgiver Eugen Myhr i Statens vegvesen.

Korona-tiltak på riggen

Det er innført nye rutiner for bla møtevirksomhet og daglig rengjøring/desinfisering av kontorriggen og boligriggen i tillegg til restriksjoner for hvem som kan komme inn på riggen.

– Mange møter avholdes nå på Skype eller Teams, mens på de få møtene vi avholder i plenum, som byggemøter, deltar kun fire personer – to fra byggherren og to fra entreprenøren. Daglige avklaringer foregår mye på telefon og eRoom. Når det er behov for befaring og avklaring ute i anlegget, gjøres det med minimum av deltakere - hvor det holdes god avstand, forteller byggherrens SHA-rådgiver.

Han berømmer både egne medarbeidere og entreprenøren med sine lokale underentreprenører for god jobb og bra oppfølging av helsemyndighetenes råd og føringer om smittevern på arbeidsplassen.

LES OGSÅ: Gladmelding: Nye E134 åpnes fem måneder før skjema


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE