ANNONSE

SJOKKBREKK: Her forsyner tyvene seg av dyre klokker etter å ha torpedert inngangspartiet hos Urmaker Roll-Hansen.
FOTO: OVERVÅKNINGSKAMERA / POLITIET

Her er klokketyvene bak sjokk-brekket

To maskerte tyver fikk med seg klokker for store verdier etter sjokkbrekket i gågata i Drammen mandag. Nå har politiet frigitt bilder fra overvåkingskameraene.


Vegard M. Aas

 20.01.16, kl. 15:28
 25.01.16, kl. 11:50


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Politiet i Søndre Buskerud har nå frigitt bildene av de to personene som stakk av med klokker for store verdier etter sjokkbrekket i Drammen sentrum mandag morgen klokken 05.47.

Etter å ha gjennomgått overvåkningsvideo fra stedet etterlyste politiet en mørk Mercedes stasjonsvogn av eldre modell som ble brukt i sjokkbrekket. Ikke lenge ble bilen funnet utenfor en barnehage i Lier.

Foreløpig har ikke politiet gitt noen etterlysning av andre kjøretøy. 


FOTO: VEGARD M. AAS / DRM24

Plaget av ran og innbrudd

Urmakerforretningen har hatt flere innbrudd tidligere og ble i fjor sommer utsatt for væpnet ran av fire utenlandske menn på høylys dag.

Hva tyvene eventuelt har fått med seg denne gangen er så langt ikke bragt på det rene. Politiet skal ikke ha hatt kjennskap til at det har vært planer om nye innbrudd mot urmakerforretningen den siste tiden.

Tirsdag morgen satte politiet opp kontrollposter på strategiske steder i drammensområdet og varslet nabodistriktene om hendelsen. FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE