ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Folk med paintball-gevær utløste storstilt væpnet aksjon

En rekke væpnede politipatruljer ble observert i Hokksund-området onsdag kveld.


Redaksjonen

 25.06.20, kl. 20:51
 03.07.20, kl. 10:46


ANNONSE
ANNONSE

 

HOF/HOKKSUND: Årsaken er ifølge politiet en episode som utspilte seg i Hof noe tidligere på kvelden, hvor to personer ifølge vitner skal ha pekt på andre med man trodde var maskingevær. 

Politiet gikk ut med en beskrivelse av den aktuelle bilen, som blant annet førte til mye væpnet politi i området fra Eikeren/Vestfossen og ned til Steinberg, blant annet på E134.

DRM24 mottok også flere tips om mye væpnet politi i Hokkund-området, blant annet på Langebru og ved Eikersenteret. Etter noe tid opplyste politiet at de har innstilt letingen etter bilen.

- Det var snakk om et kjøretøy vi ønsket å kontrollere i Hokksund-området knyttet til denne saken, men som vi mistet. Det er imidlertid ikke sikkert det var riktig kjøretøy, uttaler politiet til DRM24.

- Det vi er helt sikre på, er at de aktuelle geværene er paintball-geværer. 

Ifølge opplysninger politiet sitter på skal de to mennene som ble observert med «maskingevær» ha skutt med paintball i området.

- Det blir opprettet sak på forholdet, og vi har også noen bilder av den aktuelle bilen vi skal gå igjenno, uttaler politiet.

LES OGSÅ: 
Ungdommer i masseslagsmål ved Drammen VGS


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE