ANNONSE

«I LØSE LUFTA»: Her henger mannen omlag 20 meter over bakken, helt uanstrengt.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

«Flyvende mann» vakte oppsikt på kjøpesenter

Politiet måtte berolige befolkningen grunnet et oppsiktsvekkende stunt fra toppen av parkeringshuset på Gulskogen senter.


Alexander Jansen

 07.10.16, kl. 14:18
 14.10.16, kl. 09:56


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Men det var altså ingen grunn til panikk. Mannen som hang utenfor toppen av parkeringshuset var verken selvmordskandidat eller gal. 

Han er illusjonisten og tryllekunstneren Lord Christian, som Gulskogen har hyret inn fredag og lørdag for å lage show på kjøpesenteret. 

En del av showet er flere opptredener hvor han tilsynelatende svever helt uanstrengt utfor taket på toppen av parkeringshuset - 20 meter over bakken - noe som naturligvis vekker både oppsikt og forbauselse fra tilfeldige forbipasserende. 


Hemmeligheten?

Og blant spørsmålene som gjentar seg i folkemengden, er hvordan i all verden det er mulig. 

Noen lurte på om det i det hele tatt var et ekte menneske, mens andre lurte på om det var Jon Almaas (som nå har fått seg ny jobb).

Felles blant måpende tilskuere var det at alle var like imponert, noe mengden av mobiltelefoner som avfotograferte stuntet bar preg av. 

DRM24.no kommer tilbake med mer


I TELEFONEN: Relativt uanstrengt, og sterk i armene (?) henger mannen utfor kanten på taket. Her snakker han i mobiltelefonen.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE