ANNONSE

KOMMER: Disse artistene spiller på Frukt & Grønt i august.
FOTO: PRESSEBILDER

Flytter «Plenen» innendørs og byr på eksklusive minikonserter

Programmet for alternativ-festivalen «Plenen» på Strømsø i august er nå klart. Maks publikum blir kun 35 personer - men til gjengjeld utvides festivalen til to uker!


Alexander Jansen

 24.07.20, kl. 09:59
 06.08.20, kl. 19:52


ANNONSE
ANNONSE

 

STRØMSØ: - Publikum kan glede seg til en svært variert to-ukersfestival, sier bookingansvarlig Frode Bjørnstad i arrangør Romfarer United. 

«Festivalen i festivalen», som de to siste årene har funnet sted som et gratistilbud på Strømsø Torg under Elvefestivalen, hadde i år ikke noe annet valg enn å flytte innendørs som følge av corona-restriksjoner. Konsertene vil derfor avholdes på Frukt & Grønt i Tollbugata, med et publikumstak på 35 personer.

– Med kun 35 sitteplasser på Frukt & Grønt vil de heldige publikummerne som rekker å sikre seg billetter være garantert en eksklusiv og uforglemmelig konsertopplevelse, tett på artisten, sier Bjørnstad.

kulturnatt (16).jpgINTIMT: Her fra en tidligere intimkonsert på Frukt & Grønt (uten corona-restriksjoner) med Vårin Strand. (ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

Jørn Hoel og Nils Petter Molvær

Programmet kompletteres nå med artister som Skambankt, Marte Wulff, Continental Fruit og Thomas Bergsten - samt to ekstrakonserter med publikumsfavoritten Minor Majority.

- Plenen er en festival som skal ha en tydelig grønn profil. Da passer det bra at åpningskonserten for Plenen 2020 blir med Marte Wulff, en artist med en tydelig stemme i samfunnsdebatten. Siden låta «Verden er stor» kom for noen har siden har hun gjort seg bemerket i det offentlige ordskifte som en tydelig stemme for klima- og miljøsaken, og nærmeste etablert «klimapop» som et begrep, uttaler Bjørnstad.

- Konsertene med Minor Majority og Nils Petter Molvær solgte ut kjapt – og jeg antar at det samme vil skje med Skambankt, som i forbindelse med Plenen gjør en sjeldent eksklusiv og intim konsert, sier Bjørnstad.

Slik blir konsertprogrammet:

7.   august: Åpningskonsert: Marte Wulff + supp.: Cecilie Helgedal (fri entré)
8.   august: Jørn Hoel
12. august: Skambankt
13. august: Frøkedal + Shikoswe 
14. august: Minor Majority – ekstrakonserter
15. august: Minor Majority (utsolgt)
18. august: Continental Fruit + Harvey Steel (fri entré)
19. august: Nils Petter Molvær (utsolgt)
20. august: Nysådd (fri entré)

LES OGSÅ: «Festivalen i festivalen» er tilbake - disse spiller på Strømsø Torg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE