ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Full klinsj mellom Godsetunionen og 3050-supportere før kampen

Stort politioppbud, røykbomber, hatrop og fysisk håndgemeng var blant ingrediensene da to grupperinger barket sammen ved undergangen på Strømsø før kampstart.


Alexander Jansen

 12.04.19, kl. 19:33
 30.04.19, kl. 11:22

Joakim Fjeldli


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: De to gjengene fra hver supporterleir talte anslagsvis 20-30 personer, og sørget for tumulter og klammeri ved 18.00-tiden fredag kveld.

Politiet hadde hendene fulle med å holde de to grupperingene adskilt, men rekvirert en leddbuss de satt opp midt i gata og geleidet deretter de to gruppene hver til sitt. 

Noe senere melder politiet at en mann i 20-årene ble bortvist fra Marienlyst etter at han forsøkte å få med seg pyrotekniske effekter inn på kampen.

DRM24 har vært i kontakt med politiet før kampstart. De har ikke noe eksakt tall på hvor mange som har blitt bortvist, men det skal ha vært så og si alle som var involvert i tumultene. Om noen ble innbragt stedet til arresten er foreløpig uklart.

- Dette er vanlige folk i en spesiell setting. Med Strømsgodset og Mjøndalen i Drammen fredagen før påske ligger det an til litt temperatur, sier politistasjonssjef Øyvind Aas som også var på plass, til DRM24.
BORTVIST: Flere ble bortvist fra stedet, men det er foreløpig ukjent om noen ble innbrakt av politiet.

LEDDBUSS: Mens det stod på som verst under tumultene på Strømsø så politiet seg nødt til å rekvirere en leddbuss for som ble plassert mellom partene, slik at de kunne gå adskilt, hver for seg, bort til Marienlyst før kampstart.

NØDBLUSS: Det var også en del pyrotekniske effekter som ble fyrt av i området uten at politiet har reagert på dette.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE