ANNONSE

FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

Fire HA-medlemmer narko-tatt under storaksjon

Politiets storkontroll av kjøretøy på FV283 forbi Hells Angels-lokalene lørdag resulterte i fire narkotika-anmeldelser.


Redaksjonen

 15.05.17, kl. 12:59
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: To av anmeldelsene kom som følge av kjøring i amfetaminrus, mens to andre ble anmeldt for bruk av narkotika; blant annet hasj kokain og morfin. 

- Dette er personer som er medlemmer av Hells Angels, opplyser politiet i en pressemelding mandag. 

Politiet gjennomførte en større kontroll i Øvre Eiker med tanke på å avdekke kjøring i påvirket tilstand. Kontrollen ble gjennomført i nærheten av lokalene til Hells Angels der det skulle være en stor, privat fest lørdag kveld.

- Det var naturlig å legge kontrollene i tilknytning til dette arrangementet. Vi har tidligere gjort beslag av narkotika i deres lokaler, og vi ønsket derfor å gjennomføre kontroll med tanke på bruk og besittelse av narkotika, sier lensmann i Øvre Eiker, Stig Rønneberg.

Kontrollerte alle

Fylkesvei 283 på begge sider av Eikerstua der festen ble holdt ble sperret, og samtlige kjøretøy ble kontrollert. Også kjøretøy som ikke skulle på festen.

- Det ble kontrollert et betydelig antall biler denne kvelden, vi har ikke det eksakte antallet ennå. Kjøring i ruspåvirket tilstand er alvorlig, og det utsetter andre trafikanter for stor fare, sier lensmann Rønneberg i Øvre Eiker.

LES OGSÅ: Jernring rundt HA-fest i Nedre Eiker


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE