ANNONSE

PÅ NETT: Leder for Fellesverket i Drammen, Dipali Gosain, forteller at de nå har tilbud på sosiale medier.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Fellesverket skaper digital møteplass for ungdom

Aktiviteter, quiz og konkurranser i liveformat på Snapchat og Instagram. Slik holder et av byens viktigste tilbud for ungdom det gående under corona-krisen.


Alexander Jansen

 23.03.20, kl. 18:50
 03.04.20, kl. 16:23


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Vi må fortsette arbeidet med å gire om og gire opp, ikke innstille, heter det fra Røde Kors i Drammen, som driver møteplassen Fellesverket på Torgeir Vraas plass.

Fra forrige uke var de imidlertid nødt til å legge om aktiviteten som følge av smittevernhensyn. Nå er møteplassen blitt digital, og foregår på Intagram og Snapchat - der ungdommen uansett her.

- Hver mandag kan ungdom være med å finne premier. De som gjetter hvor den er gjemt vil få den tilsendt per post. Premier er gavekort på ulike butikker og aktiviteter som kan brukes så fort ting er «back to normal», forteller daglig leder Dipali Gosain til DRM24.

I tillegg foregår det livesendinger og quiz. Tema kan for eksempel matlaging, treningstips, tips om hva man kan finne på hvis man kjeder seg, og hvilke aktivitetstilbud man ønsker når Fellesverket åpner opp igjen.

LES OGSÅ: Trenger du handlehjelp eller noen å snakke med? Kommunen gir corona-bistand

Leksehjelp

Fellesverket har også hatt tilbud om leksehjelp, og opplyser at de vil gjennomføre den planlagte aktiviteten så langt det lar seg gjøre, digitalt.

- Vi er nå i en kartleggingsfase med våre frivillige på leksehjelpen, og har store nok lokaler til å kunne tilrettelegge for denne aktiviteten, foteller Gosain.

Aktivitetstilbudene på sosiale medier er åpent hver mandag, tirsdag og torsdag fra klokken 14.00-17.00.

90147055_671019183723881_2833285505926299648_n.png


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE