TRIST: Cathrine Bergan er avhengig av spesialbil for å komme seg rundt, og er trist etter hendelsen.

Cathrines bil ble påkjørt - gjerningspersonen stakk av

Politiet kunne ikke hjelpe. Nå håper en fortvilet rullestolbruker på tips for å oppklare den kostbare skaden.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Cathrine Bergan fant bilen sin på parkeringsplassen med bulk og hvite riper i siden da hun kom ut fra et møte i Drammenshallen onsdag ettermiddag.

Bilen stod på parkert på HC-parkeringen ved Marienlyst stadion. Men før det hadde hun vært på behandling ved Drammen Fysioterapi i Vårveien i Drammen. Så påkjørselen kan også ha skjedde der, men skaden ble oppdaget på Marienlyst.

Utifra skadene er det trolig snakk om en lys, muligens hvit bil som i dag kjører rundt med røde striper etter krasjen.

VET DU NOE OM SAKEN? TIPS OSS PÅ TELEFON 975 20 675

Politiet kunne ikke hjelpe

Cathrine har kontaktet politiet, som ikke kunne hjelpe. Hun har imidlertid også postet bildet på Facebook, hvilket har spredd seg. 

Nå ber den som har gjort det om å melde seg, slik at vedkommende kan gjøre opp for seg.

- Alle har forsikring, men det er jo en egenandel som må betales. Jeg er både fortvilet og lei meg for jeg vet ikke hvor jeg skal ta pengene fra. For det koster å være syk, sier Cathrine.
- Gleden jeg hadde ved å endelig kunne kjøre egen bil er borte. Nå håper jeg den som har kjørt på bilen min har jævlig dårlig samvittighet og er voksen nok til å ta kontakt med meg.

Og legger til at alle kan være uheldige, men det går an å legge igjen en beskjed.

Bare trist

Cathrine har MS men er ei aktiv dame. Hun spilte tidligere fotball på damelaget til Tranby IL. Planen nå er å begynne med fekting i Drammen fekteklubb, som jobber med å få til en paragruppe. Hun er også medlem av Norges Handikapforbunds ungdomsgruppe (NHFU).

- MS sykdommen har gått gradvis på og det var etter en skiulykke i 2016 at rullestolen ble min venn. Bilen har jeg hatt siden jul og det har gitt meg en helt ny hverdag, men nå er det bare trist. Det er ikke noe artig å kjøre rundt med skadet bil, sier Cathrine tydelig lei seg.

LES OGSÅ: Ble påkjørt under juleshoppingen - ingen la igjen lapp

Powered by Labrador CMS