ANNONSE

FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Faren er over: Uværet har passert drammensområdet

Det er ikke registrert verken tornadoer eller oversvømmelser i drammensområdet torsdag - vi unnslapp med noen kortvarige tordenbyger.


Alexander Jansen

 06.06.19, kl. 17:22
 15.06.19, kl. 18:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det verste uværet feide faktisk over drammensområdet grytidlig torsdag morgen, mellom klokken 04.00 og 05.00. 

Da fikk vi et intenst regnskyll, og noen svært kraftige tordenbyger. Men det hele var over på svært kort tid. 

Det har rumlet en del torden og vært en del lyn-aktivitet i ulike deler av distriktet gjennom dagen, men de voldsomme regnbygene som var varslet har ikke truffet drammensdistriktet.

Mest aktivitet langs kysten

Andre deler av Østlandet har imidlertid fått merke uværet i større grader, spesielt langs kysten av sørlandet, Vestfold og Østfold. Uværsbygene trakk torsdag ettermiddag nordover langs Oslofjorden, og ved 17.00-tiden så faren ut til å være over for drammensområdet sin del. 

- Det kan fortsatt komme noen sporadiske byger, men ikke de store mengdene i dette området. Nå er det lenger nordover som gjelder, sier vakthavende meteorolog Helge Strand ved Meteorologisk Institutt til DRM24.

Det som slo til som ventet, var imidlertid temperaturene. Det har vært svært varmt og klamt torsdag ettermiddag, og registrert temperaturer opp mot 30 grader flere steder i distriktet.

Videre de neste dagene er det forventet temperaturer på rundt 20 grader, lettskyet pent vær med fare for noe sporadiske regnbyger innimellom.

LES OGSÅ: Forsikringsselskap advarer etter tornadovarsel: Frykter store skader

SE VÆRET DIREKTE PÅ VÅRE WEBKAMERAER

NEDRE EIKER: - Her passerer siste rest, forteller en leser fra Nedre Eiker torsdag ettermiddag. (FOTO: LESERBILDE)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE