ANNONSE

BYPARKEN: Her fra Elvevill-konsertene under Elvefestivalen i fjor.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Elvefestivalen bytter konsertarena: Flytter til Byparken

I fjor fikk gikk ungdommens egen festival Elvevill av stabelen i Byparken. Nå flytter hovedkonsertene etter.


Alexander Jansen

 07.02.20, kl. 16:45
 18.02.20, kl. 00:14


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det blir første gang siden Elvefestivalen så dagens lys for 25 år siden at konsertene ikke arrangeres på Gamle Kirkeplass. Det opplyser arrangør Byen Vår Drammen i en pressemelding fredag ettermiddag.

- Det er i forbindelse med 25-årsjubileet at Elvefestivalen utvider til nytt og større område. Med 15200 m² stor konsertarena åpner det mange spennende muligheter for oss til å gi gjestene flere gode tilbud inne i arenaen. Vi kan love at dette blir en versjon av festivalen som vil overgå alt gjestene våre tidligere har opplevd på Elvefestivalen, sier festivalsjef Louise W. Prestgard.

Konsertprogrammet vil også i år gå over to dager, det er 21. og 22. august som er blitt utpekt som dato for årets festival.

- Fjorårets festival slo alle besøksrekorder og viser at byen trenger en arena for større artister. Dette er startskuddet på en langvarig satsning som skal utvikle festivalen til å bli en av regionens- og landets beste arrangement, og dette vil sette Drammen på festivalkartet, sier Prestgard. 

DRDTYGHJGR56R7IUTR56789OIUYT789I.jpgPÅ FLYTTEFOT: Festivalsjef Louise W. Prestgard og prosjektleder LGA, Fredrik Hagelund. (FOTO: PRESSEBILDE)

- Internasjonale headlinere

Elvefestivalens program i Byparken er en del av landets største byfester, med 120-150.000 mennesker som besøker byen over tre dager. I år lover festivalen et storslått jubileumsprogram med både internasjonale- og nasjonale headlinere.

- Dette er bare den første av mange store nyheter vi gleder oss til å fortelle. Allerede førstkommende tirsdag lanserer vi første internasjonale headliner til programmet i Byparken, sier bookingansvarlig Magnus Lund.

Festivalens konsertarena har tidligere ligget på Gamle Kirkeplass og Strømsø torg, det er altså en markant endring i størrelsen i 2020. En storslått markering av 25 år med festivalminner, ligger til grunn for satsningen.

gamlekirkeplass_2019 (10).jpgGAMLE KIRKEPLASS: Her fra Elvefestivalen i fjor. (ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE