ANNONSE

I HARDT VÆR: SIF-trener Henrik Pedersens skjebne avgjøres trolig om kort tid.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Ekstraordinært styremøte i SIF om Pedersen-saken

Skal behandle informasjonen som har blitt lagt frem i spillermøtene tidligere onsdag.


Alexander Jansen

 07.04.21, kl. 17:07
 08.04.21, kl. 15:49


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det varsler klubben på sine egne hjemmesider onsdag ettermiddag.

Her er uttalelsen fra klubben:

- Styreleder i Strømsgodset Toppfotball, Ivar Strømsjordet, og daglig leder Dag Lindseth Andersen har i dag gjennomført møter med hele spillergruppen og støtteapparat på Marienlyst stadion vedrørende varslingssaken mot hovedtrener Henrik Pedersen. De har redegjort for prosessen og vurderingene som er gjort i denne saken som er svært krevende for alle involverte parter.

Spillere og trenere fikk også mulighet til å stille spørsmål og komme med sine synspunkter. Informasjonen som kom frem på dagens møter vil behandles videre på et ekstraordinært styremøte i Strømsgodset Toppfotball i kveld.

Som tidligere omtalt skal spillergruppen ha fremsatt et krav om at både SIF-trener Henrik Pedersen og styreleder Ivar Strømsjordet, må gå av, som følge av saken om rasismeanklager og håndteringen av denne.

Det er ventet ny informasjon fra klubben i etterkant av styremøtet. Spillergruppen har også varslet at de vil komme med en felles uttalelse i sakens anledning. Mandag rykket Strømsgodset ut med en pressemelding der de opplyste at de hadde full tillit til Henrik Pedersen, og at han fikk fortsette i jobben etter en grundig intern utredning.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE