ANNONSE

TØFFEST: Eiker Kvikk senior gikk av med førsteplassen i kampen om å bli Hokksunds tøffeste bedrift. Aktiv Eiendomsmegling og Nettpartner kom på 2. og 3. plass. Foran: Jentene fra Eiker Cheer Team som hadde det tøffeste hoppet fra vannsklia.
ALLE FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

Eiker Kvikk fortsatt tøffest i Hokksund

Selv om de ikke akkurat kan kalles en bedrift, vant laget fra Eiker Kvikk kampen om å bli den tøffeste i Hokksund for andre året på rad.


Roy Hansen

 10.08.19, kl. 14:09
 17.08.19, kl. 17:03


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Det var stor spenning til årets utgave av Hokksunds tøffeste bedrift. Det ikke minst på grunn av den nye vannsklia som vi omtalte tidligere denne uken.

Den viste seg å være en utfordring som de fleste taklet, men det var jentene i Eiker Cheer Team som imponerte mest, skriver Eikernytt.no.

Det beste svevet og plasket fikk nemlig Tuva Bråten, og dermed vant de ekstrapremien i form av en glasspokal som var donert av Hokksund Camping. Totalt var det 13 lag som stilte til start i år.

IMG_2757.JPG

Stor prestisje

Det er stor prestisje i å vinne kampen om å bli Hokksunds Tøffeste bedrift. I år var det altså litt ekstra spenning i og med innføringen av den nye vannsklia som et nytt element. Mange hadde sett for seg solide stup og mageplask, men på grunn av lav vannstand i elva, var det ikke lov å stupe i det.

Det forhindret imidlertid ikke alle fra å prøve seg, og det ble mange luftige svev. Ballonger og piler var i år byttet ut med erteposer og blikkbokser, og overraskende nok var det mange som gikk på en «smell» her.

Den tilsynelatende enkle øvelsen ble kanskje sett på som nettopp det - og det skulle straffe seg med 10 ekstra sekunder for hver boks som sto igjen på bordet.

Konsert for store og små

Det lokale bandet «Trass» startet fredagens arrangement i Skriverparken med en konsert for barna. «Rock for kidsa» er blitt varemerket til dette bandet, som består av Mats Nedberg på gitar, Eskil Aasland på trommer og Espen Tormodsgard Henriksen på bass. Alle tre jobber i barnehage og vet hva ungene elsker.

De fikk også komme opp på scenen og være med på en av sangene. Utover det var det sanger som ungene kjente til og de som ikke danset, sang med - eller kanskje begge deler.

IMG_2717.JPG


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE