ANNONSE

STORE SKADER: Autovernet ble smadret av lastebilen.
ALLE FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Lastebil og SUV kolliderte - E18 stengt i halvannen time

En liten lastebil landet på siden etter en kollisjon med en Volvo-SUV i Kobbervikdalen onsdag kveld.


Alexander Jansen

 08.08.18, kl. 18:30
 14.08.18, kl. 09:41

Joakim Fjeldli


ANNONSE
ANNONSE

 


KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO!

DRAMMEN / SANDE:
Nødetatene fikk melding om hendelsen klokken 19.17, og rykket ut til stedet. Det var først melding om en ulykke med tre involverte kjøretøy, men dette ble senere korrigert til to. 

Det skal ifølge politiet ikke være snakk om personskader av betydning. Tre involverte personer er sjekket av ambulansepersonell.

Begge bilene fikk imidlertid omfattende skader, og måtte hentes av bergingsbil. Bergingen av lastebilen ble noe tidkrevende, og motorveien var derfor både helt og delvis stengt en periode før veien kunne gjenåpnes. Kleivenetunnelen ble helt stengt, med omkjøring via Holmestrandsveien frem til 20.45-tiden. Opprydningsarbeidet tok dermed omlag halvannen time.

- Trolig vannplaning

Ifølge politiet er årsaken til ulykken trolig at en av førerne har fått vannplaning grunnet kraftig regn på ulykkesstidspunktet, og deretter mistet kontrollen. 

Kjøretøyene skal etter hva DRM24 ha truffet autovernet på stedet, og påført dette store skader.

Hendelsen skjedde noen hundre meter etter påkjøringsfeltet til E18 etter Kleivenetunnelen i sørgående felt. Politiet har opprettet sak på forholdet.FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE