ANNONSE

SMADRET: Teslaen er fullstendig knust i fronten, og skal ifølge politiet ha flyttet en sperrevogn 80 meter.
ALLE FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

E18: Tesla totalvraket i veiarbeidsområde

Føreren mistet lappen etter å ha brast inn to sperrevogner og to andre biler i et veiarbeidsområde på E18 i Sande.


Alexander Jansen

 19.09.16, kl. 20:10
 24.09.16, kl. 08:09

Joakim Fjeldli


ANNONSE
ANNONSE

 

SANDE: Ifølge politiet skal det utrolig nok ikke ha oppstått personskader som følge av den voldsomme ulykken mandag kveld.

- Her tror jeg vi trygt kan si at flere har vært veldig heldige. Det er snakk om store materielle skader, og det var også mannskaper fra entreprenøren i arbeid på stedet når ulykken inntraff, sier operasjonsleder Sven Christian Gulli ved politiet i Søndre Buskerud.

Fiklet med telefonen

Ifølge politiet har føreren av Teslaen, en mann i 50-årene fra Vestfold, fått beslaglagt førerkortet på stedet som følge av uaktsom kjøring. 

- Vi sitter nå på opplysninger om at føreren har fiklet med mobiltelefonen i forkant, sier Gulli. 

En av de to sperrevognene som sportsbilen braste inn i skal ifølge politiet ha blitt flyttet hele 80 meter før ferden stoppen. 

Veiarbeidssone

Hvor stor farten kan ha vært har ikke politiet noen sikre bevis på, men at det har vært en viss hastighet inne i bildet, er hevet over enhver tvil. 

- Farten på stedet skal også ha blitt nedjustert på stedet som følge av veiarbeidssonen, sier Gulli. 

Hendelsen skjedde på nordsiden av tunnelen retning Tønsberg, hvor både sørgående og nordgående trafikk blir ledet gjennom samme tunnelløp.


Nordgående løp mot Drammen er helt stengt som følge av arbeider, og det oppstod midlertidig trafikkaos i området mens opprydningen pågikk. 

Nødetatene rykket ut til stedet like før klokken 20.00, og i 21.00-tiden opplyser politiet at stedet var ryddet.FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE