ANNONSE

E18-kaos i pinsehjemfarten

Tre biler var involvert i en kjedekollisjon på Brakerøya retning Oslo søndag kveld. Samtidig ble motorveien sperret i Sandvika grunnet eksplosjon og brann på en hydrogen-stasjon.


Redaksjonen

 10.06.19, kl. 18:05
 11.06.19, kl. 05:26


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Kjedekollisjonen inntraff ved 17.40-tiden, opplyser politiet.

- Det ser ikke ut som det er personskader, men kødannelser på stedet. Trafikken går forbi i ett løp, opplyste politiet kort tid etter.

En snau time senere var strekningen gjenåpnet for normal trafikk etter bilberging.

E18 stengt i Sandvika

Omtrent samtidig som kjedekollisjonen i Drammen ble E18 i Sandvika sperret etter melding om eksplosjon og brann ved en bensinstasjon. Senere viser det seg at det er en Hydrogen-stasjon som har eksplodert, og politiet har opprettet en sikkerhetsradius rundt området. 

Dette medførte at også E18 ble stengt i begge retninger. Situasjonen førte til store trafikale komplikasjoner i trafikken mellom Oslo og Drammen søndag kveld.

- Brannvesenet jobber når med å kjøle ned anlegget. Brannen er enda ikke under kontroll, og vi må opprettholde sperringene. Vi har stor forståelse for at dette skaper store utfordringer for trafikken, og vil åpne veien igjen så fort dette er sikkert, opplyser Oslo-politiet klokken 19.30.

Ved 20.30-tiden ble veien gjenåpnet i begge retninger.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE