ANNONSE

FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Drammensbadet-blotter var kjenning av politiet

En mann i 40-årene ble søndag ettermiddag pågrepet for å ha blottet seg i fellesarealene på Drammensbadet. Mannen skal være en kjenning av politiet.


Benedicte Haugaard

 11.02.19, kl. 10:17
 16.02.19, kl. 18:35


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dette bekrefter vakthavende jurist ved politiet i Drammen, Christine Eriksrød ovenfor DRM24 mandag morgen.

- Vedkommende er en person vi har hatt kontakt med før, men han er ikke kjent for å ha gjort noe liknende tidligere. 

Mannen skal ifølge juristen ha blottet seg og vist uanstendig oppførsel i bassengområdet, hvor det søndag var mange tilstede, blant annet mange barn. 

- Hvor mange som observerte hendelsen er ukjent, men vi har avhørt vitner og vurderer å avhøre flere hvis det er nødvendig. Vi har også sikret overvåkningsmateriale fra Drammensbadet, sier Eriksrød.

Ingen konkrete fornærmede

Ifølge jourhavende jurist i sør-øst politidistrikt, Marianne Bergedal, var det ikke en konkret person som ble utsatt for hendelsen.

- Det vi vet er at dette har skjedd i fellesarealet på badet. Vi har ikke inntrykk av at det var noen konkrete fornærmede, men det kan ha vært mange tilstede, forklarer hun søndag ettermiddag. 

Det var en ansatt ved Drammensbadet som ringte inn hendelsen til politiet. Ifølge jourhavende jurist skal arrestasjonen ha forløpt seg uten oppstyr.

Uønsket hendelse

Jon Tollefsen er midlertidig daglig leder og økonomiansvarlig på Drammensbadet, og han bekrefter det politiet sier. 

- Vi hadde en uønsket hendelse i varmebassenget søndag ettermiddag. Det var en badevakt som observerte hendelsen, og mannen skal ikke ha blottet seg for noen spesifikke personer.

Ifølge Tollefsen tok badevakten seg av mannen frem til politiet kom for å foreta seg en arrestasjon.

- Vi har en god dialog med politiet, og de kommer fort om det oppstår slike hendelser. Det skjer gudskjelov lite av dette på Drammensbadet.

LES OGSÅ: Mann pågrepet etter blotting på Drammensbadet


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE