ANNONSE

IKKE FERDIG: På innsiden foregår det oppussing, opprydning og opplæring.
FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

Domino's utsetter drammenspremieren - igjen

Drammenserne må visst smøre seg med tålmodighet dersom de ønsker å smake den verdenskjente pizzaen. Nå utsetter nemlig Domino's åpningen til neste uke.


Benedicte Haugaard

 07.11.18, kl. 11:39
 12.11.18, kl. 21:55


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Lørdag 20. oktober var en dag mange drammensere hadde gledet seg til. Verdens største pizzakjede skulle åpne dørene i Øvre Storgate 5, og Drammen hadde gledet seg til lykkehjul, smaksprøver og god stemningsmusikk.

Slik ble det altså ikke. På grunn av en systemfeil gikk pizzagiganten ut med feil åpningsdato for avdelingen i Drammen.

Åpner neste uke

Ny dato ble onsdag 07. november, men nå utsetter de åpningsfesten igjen. Dette bekrefter markedssjef i Domino's Norge, Frank Otterbeck ovenfor DRM24 onsdag formiddag. Og skal vi tro Otterbeck blir det snart pizza til folket.

- Et par formaliteter gjenstår. Som nevnt tidligere er dette en «soft opening», og dato for dette er ofte en estimert dato fordi vi ønsker å sikre at alt fungerer som det skal før vi slipper inn kunder. Åpningen utsettes til neste uke. Den som venter på noe godt....

Den amerikanske pizzakjeden regnes som verdensledende med over 10 000 butikker i over 70 land, og med fersk, håndstrukket deig, gode råvarer og miljøvennlig levering lover Domino’s Pizza konkurrentene knallhard kamp om drammensernes pizzagunst.

BRAGERNES: Her åpner Domino's - trolig neste uke. (SKJERMDUMP: GOOGLE)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE