ANNONSE

FOTO: BFK / PRIVAT

Dette er Buskeruds beste ungdomsbedrift

Safety First UB fra Drammen videregående skole er kåret til beste ungdomsbedrift i Buskerud. - Vinneren har klart å identifiserer et reelt behov.


Redaksjonen

 15.03.19, kl. 10:04
 19.03.19, kl. 22:28


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/LARVIK: Det var engasjement, skaperlyst og inspirasjon da det beste av innovasjon, kreativitet og entreprenørskap i skolen var samlet til fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Larvik.

Det er Ungt Entreprenørskap som står bak konkurransen. UE er en ideell, landsomfattende organisasjon som i samspill med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.

Buskerud fylkeskommune er sammen med Nordea, NAV og Regionrådet for Hallingdal hovedsamarbeidspartner. Onsdag kåret UE disse fire vinnerne som skal få representere Buskerud i NM i Oslo 25. og 26. april:

  • Beste yrkesfag VINNER: Sikker støtte UB, Kongsberg vgs
  • Beste innovasjon VINNER: Rent a park UB, Heltberg vgs
  • Beste Inkluderende Arbeidsliv VINNER: Begravelsen din UB, Drammen vgs
  • Beste ungdomsbedrift: VINNER: Safety First UB, Drammen vgs

Storeslem til Drammen 

Elever fra Drammen videregående skole gjorde det veldig bra i kategorien Beste ungdomsbedrift. Både 1., 2. og 3. plass ble vunnet av ungdomsbedrifter fra skolen.

Beste ungdomsbedrift ble Safety First UB som ønsker å utvikle og produsere en alarm som varsler om ulmebrann og andre gasser. Alarmen er enkel å ta med seg slik at du kan lade trygt overalt.

Juryens begrunnelse

Vinneren har klart å identifiserer et reelt behov. Forretningsplanen var meget god og de hadde god kontroll på økonomi. Både pitch og samtale ved stand var blant de beste.

Safety First UB vant også førsteplass Beste salgs- og servicebedrift, og topp 5 i kategoriene Beste innovasjon og Bærekraftprisen.

LES OGSÅ: Selger smykker til inntekt for barn med hjertesykdom


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE