ANNONSE

Onsdag 13. desember kommer Cola-traileren til Buskerud Storsenter og dette er det eneste stoppestedet Drammensområdet. Denne er ren nostalgi for mange nå som det nærmer seg jul.
FOTO: COCA COLA

Cola-traileren gjør comeback

Etter to års pause kommer Colas «Christmas Caravan» til Buskerud Storsenter som eneste stoppested i drammensregionen.


Redaksjonen

 13.11.17, kl. 23:00
 22.11.17, kl. 08:39


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Besøket i Krokstadelva skjer 13. desember fra klokken 13.00 til 18.00. Etter to års pause er juletraileren endelig tilbake med juleturné i Norge. 

– Vi gleder oss veldig til å dra ut på tur med Christmas Caravan igjen, og spesielt til å overraske en heldig vinner med besøk av traileren hjemme, sier Line Sjøthun, merkevaresjef i Coca-Cola Norge.

Traileren starter sin ferd i Trondheim den 23. november og besøker 25 byer og tettsteder fram mot juleaften. På veien vil traileren også gjøre ett ekstra stopp.

– Vi liker å spre litt førjulsglede! Hvis du kjenner noen som hadde digget å få Christmas Caravan på besøk, kommer vi med både juletraileren, julenissen og en ekstra overraskelse, avslører Sjøthun.

Forrige gang traileren stoppet i drammensområdet var på Kiwi XL på Åssiden i 2015. Traileren har også vært på Gulskogen Senter i Drammen.

Julefilmen tilbake på skjermen

Det er over 20 år siden julefilmen til Coca-Cola, «Holidays are coming», ble sendt for første gang. I årene etter har det kommet flere nye julereklamer fra Coca-Cola, men fortsatt er det mange nordmenn som har et spesielt forhold til den klassiske filmen med juletraileren.

Allerede i oktober kom de første henvendelsene fra forbrukere som etterlyste den.

– Vi har ikke for vane å gjenbruke eldre reklamer, men det er ingen tvil om at «Holidays are coming» er ekstra spesiell for mange her til lands. Vi har derfor valgt å sende den gamle klassikeren på TV hver søndag i advent. Vi håper det kan være med og gi folk litt ekstra julestemning, avslutter Line Sjøthun.

LES OGSÅ:Coca Colas juletrailer besøkte Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE