ANNONSE

FERDIG I POLITIET: Christine Fossen har tilsammen 28 års fartstid i politiet, hvorav 19 som politimester.
FOTO: POLITIET

Christine Fossen går av som politimester

Christine Fossen slutter i jobben som politimester i Sør-Øst politidistrikt etter en turbulent og krevende periode under nærpolitireformen.


Alexander Jansen

 04.10.19, kl. 09:24
 14.10.19, kl. 22:33


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/TØNSBERG: Fossen, bosatt på Konnerud i Drammen, var også tidligere politimester i Drammen i gamle Søndre Buskerud politidistrikt. Hun har siden 2017 hatt sin arbeidsplass i Tønsberg, i forbindelse med etableringen av Sør-Øst politidistrikt.

Fossen starter nå i ny jobb i Justisdepartementet, i roller som ikke er ulikt noe hun har erfaring med fra tidligere - departementets internasjonale oppgaver og implementering av ny straffeprosesslovgivning, melder politidirektoratet i en pressemelding.

Visepolitimester Steinar Kaasa vil fungere som politimester i Sør-Øst inntil videre.

- Det er selvfølgelig svært trist å forlate Sør-Øst politidistrikt, og alle de flinke medarbeiderne jeg har vært leder for de siste årene. Sammen har vi lagt ned en betydelig innsats i arbeidet med å etablere politidistriktet. Etter snart 28 år i politiet – av dem 19 år som politimester, er jeg svært glad for den muligheten jeg har fått til å ta fatt på nye oppgaver i Justisdepartementet, sier Christine Fossen.

Departementet ser fram til å bli styrket med Fossens lange og brede erfaring og kompetanse fra politietaten.

- Jeg vil takke Christine Fossen for arbeidet hun har lagt ned i etableringen av Sør-Øst politidistrikt. Det har vært en sterk innsats og et utfordrende arbeid. Nå har hun fått tilbud om nye og viktige oppgaver i Justisdepartementet, og jeg ønsker henne lykke til, sier politidirektør Benedicte Bjørnland.

LES OGSÅ: 

Justisministeren på nattpatrulje i Drammen
Politimesteren får POD-refs etter varselsaker - tar selvkritikk


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE