ANNONSE

HAR LØPT LØPSK: Lyskrysset Bjørnstjerne Bjørnsons gate. Trykk på bildet for å se video fra søndag formiddag!
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Byens mest forhatte trafikklys løper løpsk

Den lysregulerte fotgjengerovergangen ved Shell på Strømsø får rødt lys hvert 10. sekund - selv om ingen skal over.


Alexander Jansen

 10.02.19, kl. 12:02
 12.02.19, kl. 16:37


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Den lysregulerte overgangen har tidligere vært gjenstand for amper diskusjon og mishagsytringer, både fordi overgangen ble bygget i det hele tatt, og fordi lysene åpenbart fungerer på en slik måte at det har ført til uheldige konsekvenser for trafikken i tett trafikkerte Bjørnstjerne Bjørnsons gate.

Statens Vegvesen har forsøkt å berolige med at lysreguleringen både er «smart» og «avansert» og hensyntar trafikkbildet for å sørge for best mulig flyt.

Nå har imidlertid lyskrysset løpt fullstendig løpsk, og slår over til rødt lys hvert 10. - 15. sekund automatisk, helt uavhengig av om noen faktisk skal over eller ikke. Etter hva DRM24 erfarer skal lyskrysset ha vært slik siden lørdag kveld.

Politiet har foreløpig ikke mottatt noen meldinger på situasjonen, men det ligger an til at det kan bli både kaos og aggressiv stemning i rushtrafikken mandag dersom det ikke blir utbedret.

- Vi skal varsle Veitrafikksentralen å se hva de kan få gjort med saken, opplyser operasjonsleder i politiet i Sør-Øst til DRM24.

Etter hva DRM24 erfarer skal det ha vært mannskaper på plass for å undersøke saken søndag ettermiddag. Hvorvidt lysene har blitt utbedret er foreløpig uklart.

Det har ikke lyktes DRM24 å få kontakt med Statens Vegvesen i sakens anledning søndag.

SE VIDEO VED Å KLIKKE PÅ BILDET ØVERST I SAKEN!

LES OGSÅ: Slik forklarer ordføreren omstridt, ny fotgjengerovergang


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE