ANNONSE

FOTO: POLITIET

Broiler-Mikkel har fått tilbake sin frastjålede Porsche

Da Mikkel Christiansen kom tilbake fra spillejobb i Stavanger, var Porschen hans borte fra garasjen på Gardermoen. Nå er den kommet til rette.


Benedicte Haugaard

 27.08.18, kl. 11:08
 02.09.18, kl. 09:13


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/GARDERMOEN: Det er ingen tvil om at Broiler-duoen Simen Auke og Mikkel Christiansen gjør det bra om dagen. 

Sistnevnte hadde i fjor en inntekt på over tre millioner kroner, noe som resulterer i dyre bilkjøp. I garasjen har hanblant annet tre Porsche 911, men nå har en av disse forsvunnet. 

Den ene bilen er verdt 700.000 kroner, og er nå stjålet. Dette var Christiansens oppussingsprosjekt, og den var nettopp ferdig. 

Dagbladet skriver at artisten parkerte bilen fra 1975 på parkeringsplassen ved Gardermoen på fredag da han skulle til Stavanger på jobb. Da han kom tilbake var bilen borte vekk.

VAKTE OPPSIKT: 
Mikkel Christiansen har blitt kjent for å ratte rundt i dyre sportsbiler i drammensdistriktet. (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

Ønsker tips

Politiet søker etter tyven, og ønsker tips fra publikum. Bilen har registreringsnummer UR 55373 og ble sist sett på Romerike lørdag morgen da tyven angivelig stakk fra en politikontroll.

– Det er uvisst hvor bilen kjørte. Bilen er stjålet fra Gardermoen. Ring politiet hvis dere observerer bilen, skrev Politiet i Øst på Twitter 09.39 lørdag morgen.

Politiet har avsluttet et aktivt søk etter Porchen, og jobber nå på andre måter for å finne den. 

– Vi vet ikke hvor bilen befinner seg, og er interessert i tips fra publikum. Vi har ikke lenger patruljer som søker aktivt, men driver med andre etterforskningsskritt, sier operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til VG.

Utlovet dusør

På Instagram sier Christiansen at han utlover en dusør på 10.000 kroner til den som sørger for at bilen blir funnet. Christiansen har 88.000 følgere på plattformen, og satser på at noen kan lede han til bilen.

- Jeg regner med tyven ser denne storyen. Jeg bryr meg ikke om tyven blir tatt, jeg vil bare ha tilbake bilen og kamerautstyret til en verdi av 50.000 kroner. Vær så snill, bare sett igjen bilen i veikanten et sted, sier artisten. 

Han oppfordrer publikummet sitt å følge etter bilen dersom de ser den, og ringe politiet samtidig. 

Funnet mandag kveld

I en statusoppdatering på Instagram mandag kveld forteller imidlertid Christiansen at bilen har dukket opp igjen. 

Et bilde viser den hvite porschen på en bilhenger. 

- Ingen er tatt enda, skriver Christiansen.

LES OGSÅ:
Musikkjendis vakte oppsikt i supersportsbil på Gulskogen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE