ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Konnerud skole evakuert etter brann - vil ikke si noe om årsaken

Hele barneskolen ble evakuert da det brøt ut brann i bygningen fredag ettermiddag. Fire voksne skal ha fått i seg røyk.


Redaksjonen

 06.09.19, kl. 13:49
 15.09.19, kl. 14:35


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det ble først meldt at tre elever skulle ha fått i seg røyk, men dette viste seg senere å ikke medføre riktighet. Ingen personer er å anse som skadet.

Melding om brannen kom ved 13.20-tiden. Noe før klokken 14.00 melder politiet at brannvesenet hadde kontroll på stedet. Det pågikk da utlufting fra den berørte delen av bygget.

Politiet oppfordret første foreldre til hening av sine barn ved Konnerud senter, men opplyste senere at det kunne skje ved skolen.

_MG_2831.jpg

Vil ikke si noe om brannårsak

Det ble ikke observert åpne flammer utvendig på stedet, og er ikke rapportert om store skader. Brannårsaken er foreløpig ikke kjent.

- Det begynte å brenne i 2. etasje i bygget, men vi kan foreløpig ikke si noe om årsaken. Det skal være begrensede skader, opplyser politiet til DRM24.

Noen vannrør skal imidlertid ha fått skader i den berørte delen av bygget. Foreløpig tillater ikke brannvesenet at noen går inn i bygget, opplyser Drammen kommune.

- Det betyr at barna ikke kan gå inn og hente sine eiendeler. Disse må trolig ligge i bygget, i hvert fall til i morgen, melder kommunen.

Undervisning som normalt

Rektor Cathrine Wessmann opplyser til DRM24 at undervisningen vil gå som normalt fra mandag.

- Alle skal møte på skolen som vanlig, men om noe av undervisningen må flyttes til andre rom er for tidlig å si, sier Wessmann.

Heller ikke hun vil foreløpige kommentere noe om bakgrunnen for brannen.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE