ANNONSE

INDUSTRIBRANN: Brannvesenet måtte skjære hull i taket på industribygget med motorsag og skjæreslukker for å dynke lokalet med vann ovenfra.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Omfattende skader etter storbrann hos Eiker-bedrift

Det har pågått slukkearbeider hele natten etter at det sent onsdag kveld brøt ut en kraftig brann hos Fasadeconsult i Mjøndalen.


Alexander Jansen

 10.10.18, kl. 21:15
 15.10.18, kl. 15:33


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Brannmeldingen kom som en automatisk brannalarm like før klokken 22.00 fra industribygget på Vassenga.

Noe senere kunne 110-sentralen bekreftet at det var brann på stedet. Det ble raskt konstatert full fyr i bygningen, og ifølge politiet skal det ha brent kraftig i et bildekklager inne i bygningen, hvilket forårsaket voldsom røykutvikling.

Politiet oppfordret naboer i området til lukke dører og vinduer som følge av all røyken, som var av det heller usunne slaget. Brannvesenet var på stedet med store ressurser, men det skulle ta flere timer før mannskapene fikk kontroll over brannen, som blusset opp igjen ved flere anledninger.

FOTO: VEGARD M. AAS

Fortsatt etterslukking

Det har pågått slukkearbeider på stedet hele natten, og bygningen er påført omfattende skader, blant annet i takkonstruksjonen. 

Like før klokken 07 torsdag morgen opplyser brannvesenet at det ligger flere timer med etterslukking foran dem.

- Dette er en stor og komplisert brann, og vi kommer til å slokke i mange timer utover dagen.

FOTO: VEGARD M. AAS

Ukjent brannårsak

Ingen personer er rapportert skadet i brannen, og det skal ifølge politiet ikke ha vært folk i bygget da brannen startet. 

Politiet uttaler til DRM24 at de foreløpig ikke har noen formening om brannårsaken, eller mistanke om at brannen er påsatt.

FOTO: VEGARD M. AAS
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

FOTO: LESERBILDE


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE