ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE / BRAKAR

Brakar setter opp ekspressbuss til Oslo i sommer

Hvis du ønsker å komme deg fra Drammen til Oslo raskest mulig når Drammenbanen er stengt i sommer, har Brakar en god nyhet til deg.


Redaksjonen

 06.05.19, kl. 21:53
 16.05.19, kl. 10:15


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: I sommer er det vedlikeholdsarbeid i Liertunnelen, og det blir kjørt buss for tog mellom Drammen og Oslo i perioden arbeidene pågår.

- Hvis du ønsker å komme deg fra Drammen til Oslo uten mange stopp langs veien har Brakar en god nyhet til deg: Vi setter opp ekspressbuss fra Drammen til Oslo i sommer, uttaler busselskapet i en pressemelding.

Linja heter 179, og blir kjørt på hverdager mellom 24. juni og 2.august.

To billetter i én

Billettene vil i tillegg til å gi deg reisen fra Drammen til Oslo gi full overgang på bussene i Drammen, så dermed vil du ha både lokalbilletten og ekspressbussbilletten i samme billett!

Periodebillettene for 7 og 30 dager koster henholdsvis 530 og 1890 kroner for voksen periodebillett. På grunn av den inkluderte overgangen til lokalbuss blir særlig 7-dagersbilletten gunstig sammenliknet med å kjøpe tog + buss i Drammen, men også 30-dagersbilletten er noe billigere. Brakars ungdomsbillett gjelder også.

På vei fra Drammen mot Oslo stopper ikke bussen mellom Bragernes torg og Høvik kirke. På returen kjører den uten stopp fra Kveldsroveien til Bragernes torg.

LES OGSÅ: Stenger Lieråstunnelen i seks uker


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE