ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Bråk og voldshendelser natt til langfredag - to menn pågrepet

Helligdagsfreden har langt fra senket seg over drammensdistriktet. Politiet rapporterer om mange ordens-relaterte oppdrag.


Alexander Jansen

 19.04.19, kl. 07:00
 30.04.19, kl. 11:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Det har vært mye mye fyll og diverse frem til stengetid, forteller operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt til DRM24 langfredag morgen. 

Det skal ha vært overraskende mye folk på byen, og en del fyllerør. Blant annet måtte politiet rykke ut til en nattklubb i sentrum hvor en beruset mann hadde slått til opptil flere vektere. Episoden skal ikke ha ført til nevneverdige skader, og mannen ble anmeldt og bortvist fra stedet.

I løpet av natten måtte også politiet rykke ut til Åssiden, hvor en mann i 20-årene skal ha laget lurveleven utenfor en adresse. Det viste seg av mannen var påvirket av narkotika, og ble anmeldt for både det og ordenforstyrrelser.

Til sykehus etter slåssing

De mest alvorlige hendelsene denne natten fant imidlertid sted på to privatadresser. Med ikke veldig langt mellomrom ble to menn pågrepet for vold på henholdsvis Galterud og Fjell etter to isolerte hendelser.

På Galterud ble en mann pågrepet og kjørt arresten etter å ha delt ut slag og spark til en annen mann på en fest, hvor flere skal ha vært involvert i et basketak. 

Den fornærmede ble fraktet til sykehus og ligger nå til observasjon, men skal ikke være alvorlig skadd. 

På Fjell ble en mann i 20-årene pågrepet etter å ha utøvet vold mot en kvinne i en leilighet. Kvinnen ble tilsett av ambulansepersonell og fraktet til legevakt. 

LES OGSÅ:Nytt påskeinnbrudd: Huseier kom hjem til endevendt bolig


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE