ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Tatt for fyllekjøring - portugiser prøvde seg på en «spansk en»

Innrømmet at han hadde drukket, men hevdet det var flere timer siden han hadde kjørt. Dashcam-videoen fra bilen bak viste noe annet.


Alexander Jansen

 01.09.19, kl. 05:12
 11.09.19, kl. 16:56


ANNONSE
ANNONSE

 


KLIKK PÅ VINDUET FOR Å SE VIDEO FRA KJØRINGEN!

DRAMMEN: Det var natt til søndag at den heller vinglete ferden fant sted fra Drammen sentrum til Gulskogen. Kjøringen varierte fra svært sakte til plutselig fort, fra side til side, med merkelig plassering i veibanen samt blinking til feil side i rundkjøringer.

Det mannen bak rattet ikke visste, var at bak lå det annen sjåfør som tipset politiet - og festet hele seansen på dashkamera.

Føreren svingte inn på industriområdet på Syretårnet, hvor politiet ankom kort tid etter - og fant både fører og bil. 

Mannen, som skal være en portugisisk statsborger i 50-årene, innrømmet å ha drukket, men hevdet det var flere timer siden han hadde kjørt bil, opplyser politiet til DRM24.

Det var imidlertid under fem minutter fra bilen stanset til politiet ankom, kunne dashcam-videoen dokumentere. Mannen ble dermed tatt med inn av politiet for ytterligere prøver, og er siktet for promillekjøring. 

- Mannen blåste til godt over lovlig verdi, og var betydelig beruset, forteller operasjonsleder Truls Fjeld ved Sør-Øst politidistrikt til DRM24.no.

_MG_2983.jpg

Nok en fyllekjøring

Også en annen bilfører ble siktet for promillekjøring ikke lenge etter, denne gangen en mann i 20-årene som ble stoppet av en patrulje på Fjell. 

Også her på bakgrunn av tips fra en annen bilist, som ble oppmerksom på ferden i Rosenkrantzgata, som deretter gikk via Gulskogen mot Fjell.

- Også denne mannen fremstod som betydelig beruset, og blåste til godt over lovlig verdi, forteller Fjell. 

LES OGSÅ: Ringte politiet for å angi sjåfør - ble selv tatt for fyllekjøring


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE