ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Politiet nedringt av folk som ser «farlige» ting Halloween

- Vi hadde nok spart oss for mange telefoner hvis folk bare hadde husket på at det var Halloween, forteller politiets operasjonleder.


Alexander Jansen

 01.11.19, kl. 00:39
 10.11.19, kl. 17:02


ANNONSE
ANNONSE

 

BUSKERUD: Politiet opplyser til DRM24 onsdag kveld at det har vært en del eggkasting og pøbelstreker i distriktet, men ingen alvorlige hendelser knyttet til Halloween-markeringen. 

Politiet har imidlertid måtte kjøre full utrykning til flere meldinger som viser seg å være helt harmløs Halloween-moro. 

- Folk tror de ser mye rart og ringer oss. Hadde de greid å sette det i sammenheng med Halloween hadde det nok vært unødvendig. Det finnes kostymer med bloddryppende økser, kniver og annet som får fantasien til å løpe løpsk, uttaler operasjonsleder Tore Grindem ved politiet i Sør-Øst til DRM24.

Fordi politiet er nødt for å ta de fleste meldinger på alvor inntil noe annet er avklart, må man derfor bruke kostbare ressurser på ting som kunne vært unngått. 

- Vi hadde nok spart oss for en del oppdrag og telefoner hvis folk hadde hatt Halloween i bakhodet når de ser slike ting akkurat denne kvelden, sier Grindem.

LES OGSÅ: Politiet forberedt på Halloween: - Ha det gøy, men ta hensyn


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE