ANNONSE

KONTROLL: Her har politiet fått kontroll på den unge kvinnen, som ble påsatt spyttehette og anmeldt for minst tre lovbrudd.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Krakilsk, spyttende, sparkende og hylende kvinne anmeldt og arrestert

En beruset kvinne i 20-årene etterkom ikke politiets pålegg. Deretter oppstod det litt av en scene på Bragernes Torg natt til lørdag.


Alexander Jansen

 02.03.19, kl. 13:22
 07.03.19, kl. 15:23


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: For å gjøre en lang historie kort: Det hele endte til slutt i drukkenskapsarresten. På veien dit gjorde kvinnen seg også skyldig i vold mot offentlig tjenestemann. 

- Hun sparket en politimann i låret og blir anmeldt for dette, opplyser politiet.

I tillegg blir hun anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg, samt ordenforstyrrelser. 

Kvinnen slo seg rett og slett fullstendig vrang midt på Bragernes Torg like over midnatt. Hun hylte og skrek, og spyttet etter politiet, som ikke så noen annen utvei enn å legge vedkommende i bakken og sette på henne en såkalt spyttehette.

Kvinnen ble sittende i arrest til lørdag i påvente av avhør.


Noe senere på natten fikk kvinnen selskap i drukkenskapsarresten av et annet utagerende individ i 20-årene, denne gangen en mann som ifølge politiet «løp rundt i sentrum og var utagerende ved roping og støy».

BESVIMTE PÅ ÅPEN GATE: En kvinne falt plutselig bevisstløs om i Engene natt til lørdag. Hun kom seg etter hvert til seg selv og ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

LES OGSÅ: Øltørst litauer bortvist fra matbutikk - to ganger


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE