...men vinden spolerte ny varmerekord!

Nok en tropedag i Drammen

Ny dag over 30 grader, men temperaturen kom ikke over tirsdagens 33,8 noen steder i landet - trolig grunnet kraftig vind.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Torsdag ettermiddag var nemlig preget av kraftig vindvær over store deler av Østlandet, noe som ødela for at den dampende hete ettermiddagslufta fikk ligge i fred.

Aller varmest torsdag ble Tønsberg med 32,2 grader, etterfulgt av Lier med 31,9 grader og en delt tredjeplass for Drammen og Bygdøy med 31,4 grader.

Det var på forhånd antydet opp mot 34 grader og årets varmeste dag av Meteorologisk Institutt. Drammen kan allikevel notere seg tre dager over 30 grader de fire siste dagene.

LES OGSÅ: Årets varmeste dag: 33,8ºC!

Kjøligere i helga, men så..

Fredag synker temperaturene som følge av at vinden snur og nordavinden kommer. Det fører til temperaturer mer mot normalt, det vil si ned på det lave 20-tallet.

Men dippen på kvikksølvet varer ikke lenge. 

Allerede over helga stiger temperaturene på ny, og fra mandag og ut uka er det (hold dere fast) nok en gang varslet temperaturer på jevnt over 30 grader eller mer (!) i Drammen.

LES OGSÅ: Derfor er Drammen Norges beste sommerby

Det er med andre ord fortsatt muligheter for nye rekorder i det vi skrider inn i juli-måned, som er den måneden med gjennomsnittlig høyest middeltemperaturer i løpet av året.
Powered by Labrador CMS