ANNONSE

FOTO: ROY HANSEN / EIERNYTT.NO

93-åring kjørte ned sittegruppe og krasjet i husvegg

Det hele skjedde rett utenfor døra til DNB i Hokksund, hvor en stor søppelbøtte, et par sittebenker og et bord ble kjørt ned.


Roy Hansen

 28.10.19, kl. 14:58
 09.11.19, kl. 00:04


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: En 93 år gammel mann er midlertidig fratatt førerkortet etter at han kjørte inn på plassen foran DNB Eiendom i Hokksund sentrum i formiddag. Her krasjet han i en sittegruppe og i husveggen.

Med i bilen hadde 93-åringen kona, som også er godt voksen. Mannen og kona kom fra det uten fysiske skader, skriver Eikernytt.no.

Den 93 år gamle mannen har trolig trykket på gasspedalen i stedet for bremsen og kjørte ned sittegruppen før han braste inni husveggen. Bilen traff veggen med så stor kraft at et skilt ble ødelagt og selve husveggen fikk seg et solid søkk. Det er betongelementer som danner fasaden på bygget.

Ifølge politiet på stedet må mannen klare seg uten førerkort inntil det blir avgjort om han er egnet til å kjøre bil lenger på grunn av sin høye alder. Det er selvsagt ingen hyggelig beskjed å få, men mannen viste forståelse for politiets avgjørelse. Det er nå opp til politi og eventuell lege å avgjøre om han får «lappen» tilbake.

2019-10-28 10.28.53.jpgDe ansatte hørte et kraftig smell og gikk ut for å sjekke hva som hadde skjedd.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE