ANNONSE

HIT, MEN IKKE LENGER: Politiet sperret veien i begge retninger ved Hagatjern, hvor veibanen var fullstendig blankpolert is.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Biler på kryss og tvers på speilblank vei

Veien mellom Mjøndalen og Konnerud ble sperret av politiet ved Hagatjern tirsdag grunnet rene skøytebanen på asfalten.


Alexander Jansen

 10.01.17, kl. 08:44
 26.01.17, kl. 20:48


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Politiet fikk melding om flere biler som stod på kryss og tvers i kneika ned fra Hagatjern i 08.30-tiden tirsdag.

- Det er to biler som har vært inne i hverandre, men ingen personskader eller større materielle skader, sier operasjonsleder Svein Erik Gevelt ved politiet i Søndre Buskerud til DRM24.no.

I påvente av salting og strøing så politiet seg nødt til å sperre veien i begge retninger mellom Åsen og Hagatjern for å unngå flere sammenstøt og biler i grøfta. En tredje politipatrulje tok dessuten oppstilling ved snuplassen for bussene på Stubberudveien og sendte trafikk mot Mjøndalen i retur. 

HER GIKK DET GALT: De bilene som prøvde seg her seilte rett i grøfta.

Skøytebane

Det er det forhåndsvarslede underkjølte regnet som har slått til ved Hagatjern, og omgjort veien til reneste skøytebanen. Selv til fots var det farlig å bevege seg på veien.

- Politipatruljen kunne knapt holde seg på beina på stedet, sier Gevelt, og legger til at veien ikke var fremkommelig for kjøretøy.

Begge de to bilene som var involvert i trafikkuhellet skal ha vært kjørbare og kom seg ned mot Mjøndalen igjen for egen maskin.

Veistrekningen ble saltet litt over klokken 10.00, og åpnet igjen ikke lenge etterpå.FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE