ANNONSE

FOTO: NILS J. MAUDAL / DRM24

Bane NOR skal svare naboer om støy og rystelser

Inviterer til informasjonsmøte for å svare på spørsmål knyttet til støy, rystelser og trafikksikkerhet for omgivelsene.


Redaksjonen

 28.11.19, kl. 14:07
 05.12.19, kl. 23:05


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Møtet avholdes på Marienlyst skole 10. desember, og vil ha et spesielt fokus på hva byggingen av bergtunnel, løsmassetunnel og betongkulvert innebærer for naboene.

Bane NOR skal starte opp hovedarbeidene i prosjektet Nytt dobbeltspor Drammen-Kobbervikdalen før nyttår. På møtet vil Bane NOR og Veidekke Entreprenør gi mer informasjon om arbeidene som skal utføres. Tidligere har det blitt gjennomført flere møter med naboer som blir direkte berørt av spesielle deler av utbyggingen, dette blir et møte som favner litt bredere.

– Her vil vi fortelle om hvilke konsekvenser byggingen vår vil få for de nærmeste naboene i anleggsperioden, og hvilke tiltak som blir gjort for å redusere ulempene, forteller prosjektsjef for Nytt dobbeltspor Drammen-Kobbervikdalen, Hanne Anette Stormo.

På møtet vil foruten fagfolk fra Bane NOR og Veidekke Entreprenør også ekspertise fra Rambøll og Norconsult være til stede. De vil gi informasjon og svare på spørsmål knyttet til støy, rystelser og trafikksikkerhet. Det vil bli informert om hvordan publikum vil bli varslet og hvilke tiltak som er gjort eller skal gjennomføres.

I etterkant av dette møtet vil Bane NOR sende ut informasjon basert på innholdet og svarene som blir gitt under møtet.

LES OGSÅ: Bane NOR: - Dette kan bli krevende for naboene


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE