ANNONSE

FOTO: DRAMMEN SKISENTER

Aronsløypa ser frem mot sesongåpning: - Corona ingen hindring!

Natt til lørdag gikk snøkanonene for fullt for første gang i denne høsten. Og hvis værgudene spiller på lag kan Aronsløypa om kort tid bli en flott rekreasjonsmulighet i disse corona-tider.


Alexander Jansen

 21.11.20, kl. 19:07
 28.11.20, kl. 03:16


ANNONSE
ANNONSE

 

ÅSSIDEN: Men akkurat når skisenteret åpner, er for tidlig å si.

- Det er helt umulig. I går var det kaldt, og nå viser værmeldingen noen varme dager. Normalt trenger vi fire døgn med sammenhengende minusgrader, da kan vi åpne på kort varsel, sier sjefen i Drammen Skisenter, Erik Graaberg til DRM24.

Han poengterer at man gjerne får en kuldeperiode i slutten av november, og at skisenteret ofte åpner i starten av desember. Men de to siste årene har skisenteret hatt rekordtidlig åpning, i fjor så tidlig som 16. november.

Ikke corona-stengt

Skisenteret blir, dersom dagens restriksjoner på trening og aktiviteter opprettholdes, et av få steder hvor man kan utfolde seg fritt i et profesjonelt anlegg. I mars måtte imidlertid skisenteret stenge på grunn av corona-pandemien.

- Nakstad har friskmeldt alpinbransjen og sagt at vi kan drive tilnærmet normalt til tross for corona. Her er folk utendørs og har god avstand mellom hverandre, sier Graaberg.

Innendørs på cafeteria og i heiskøen må imidlertid folk regne med noe restriksjoner med tanke på antall personer og avstand. 

Per i dag viser langtidsvarselet muligheter kuldegrader mot neste helg. Mulighetene for ski og snowboard i november er derfor fortsatt tilstede!

LES OGSÅ: Fikk du med deg nattens flammende kjærlighetshilsen fra Aronsløypa?


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE