ANNONSE

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Flaskehalsen er historie - fire felt og fri flyt på Strømsø

Mandag ettermiddag ble trafikken for første gang satt på i fire felt i nye Bjørnstjerne Bjørnsons gate.


Redaksjonen

 05.11.18, kl. 15:40
 12.11.18, kl. 11:14

Alexander Jansen


ANNONSE
ANNONSE

 


TRYKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO - VI SENDTE DIREKTE FRA TRAFIKKEN

DRAMMEN: Bilister og andre trafikanter ser ut til å oppfatte trafikk-påsettingen fort, melder Statens Vegvesen. Det hele startet rundt klokken 11.00, da trafikken ut av byen østover ble satt på i alle felt. Rundt klokken 12.30 var trafikken også satt på i de to nye feltene vestover inn mot byen.

Samtidig er de nye fotgjengerkryssingene tatt i bruk. Det samme gjelder krysset Blichs gate, fv. 282 der du nå kan kjøre både ut og inn i/fra begge retninger.

OMSTRIDT OVERGANG: Nå kan du velge om du vil passere gjennom biltrafikken eller ta undergangen ved siden av. «Grønn mann» aktiveres automatisk når noen nærmer seg, man trenger ikke trykke på knappen.

Justerer lyssignalene

Selvom trafikken nå sklir mye bedre enn før, er det fortsatt forbedringspotensiale i forhold til optimalisering og kalibrering av trafikklysene på strekningen.

– Det gjenstår noen justeringer og tilpasninger av signallysene som vi nå jobber med og som vi håper gir full effekt i løpet av et par dager, sier byggeleder Thomas Holst i Statens vegvesen.

FIRE FELT: I tillegg kan trafikken nå også kjøre ut av Blichs gate, ikke bare inn fra hovedgata.

LES OGSÅ: I dag kan du teste dekkene på ny firefelts-vei på Strømsø


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE